Obnoviť stránku

Návody na chytré hodinky

WowME Gladiator: návod na použitie

WowME Gladiator je inteligentný náramok s celým radom funkcií. Tento návod vám pomôže prekĺznuť prvotnými nástrahami ich používania.

Radšej ako nový telefón. Inteligentné hodinky vám zmenia život. Ako ho zmenili mne?

Smart hodinky vám pomôžu k pohybu, aj keď sa vám práve veľmi nechce. Tiež vám ale spríjemnia aj nešportový život, a dokonca vám môžu pomôcť od závislosti na elektronike. Znie vám to ako paradox? Presvedčíme vás, že to tak môže byť naozaj.

Ako platiť so smart hodinkami Samsung Galaxy Watch4 (Classic)

Zistite, ako platiť so smart hodinkami Samsung Galaxy Watch4 a Samsung Galaxy Watch4 Classic. Pripravili sme pre vás podrobný návod doplnený názornými fotografiami.

Apple Watch a Android: Aké sú možnosti?

Svet inteligentných hodiniek je plný mnohých podarených kúskov. Ich módu pred rokmi odštartovali Apple Watch.. Čo ale robiť, keď nemáte iPhone? Idú Apple Watch na Android? Aké sú možnosti?

Fitness náramky Xiaomi: Návody

Moderná nositeľná elektronika v podobe fitnes náramkov sa stala trendom poslednej doby a mnoho používateľov si už zvyklo na monitorovanie svojej každodennej pohybovej aktivity. Okrem počítania krokov, spálených kalórií či záznamu spánkovej aktivity však ponúkajú súčasné modely fitness náramkov aj ďalšie pokrokové funkcie, ku ktorých správnemu nastaveniu iste príde vhod prehľadný manuál.

Xiaomi Mi Band 6 (NÁVOD)

Pokiaľ zháňate návod k fitness náramku Xiaomi Mi Band 6, ste na správnej adrese. Prinášame vám prehľadný Xiaomi Mi Band 6 manuál, v ktorom sa dozviete všetko potrebné o inštalácii, nosení, nabíjaní, pripojení a nastavení tohto fitness náramku.

Xiaomi Mi Band 4 (NÁVOD)

Pokiaľ zháňate návod k fitness náramku Xiaomi Mi Band 4,  ste na správnej ceste. Prinášame vám prehľadný Xiaomi Mi Band 4 manuál, v ktorom sa dozviete všetko potrebné o inštalácii, nosení, nabíjaní, pripojení a nastavení fitness náramku Xiaomi Mi Band 4.

Xiaomi Mi Band 5 (NÁVOD)

Fitness náramok Xiaomi Mi Band 5 má väčší farebný displej a širšiu ponuku športových aktivít. Šikovný fitness pomocník sa navyše predáva za veľmi priaznivú cenu. Máte práve jeden nový doma a neviete, ako začať? Podrobný návod Xiaomi Mi Band 5 vám poradí.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02