Obnoviť stránku

Články o wearables

Garmin HRM-FIT: Nejlepší dámský měřič srdečního tepu?

Hledáte snímač srdečního tepu navržený speciálně pro ženy? V tom případě se mrkněte na naprostou novinku od společnosti Garmin. Hrudní snímač HRM-Fit speciálně vyvinutý pro ženy zaručuje maximální pohodlí i přesný záznam tréninkových hodnot. Jak je konstrukčně řešený, aby ženám při aktivním sportování nepřekážel?

Huawei Watch ULTIMATE (RECENZIA): Smart hodinky s výnimočnou odolnosťou

V minulých článkoch som sa venoval skoro až extravagantným smart hodinkám Huawei Watch Buds určeným predovšetkým pre hudobných závislákov, alebo veľmi lacným, ale zato mimoriadne ľahkým a odolným Huawei Watch GT3 SE, teraz je teda čas pozrieť sa aj do najvyššieho segmentu smart hodiniek, kam bezpochyby patria Huawei Watch ULTIMATE, o ktorých bude táto používateľská recenzia.

Ultrahuman Ring AIR: Inteligentný prsteň na lepšie sledovanie zdravia

Inteligentný náramok pozná každý, ale počuli ste niekedy aj o inteligentom prsteni? Ultrahuman Ring AIR sa pýši špičkovými materiálmi, atraktívnymi funkciami aj detailným sledovaním vášho zdravotného stavu. Ako sa používa v praxi a prečo si ho nasadíte práve na svoj prst?

Huawei Watch GT 4 (RECENZIA): Takmer dokonalé smart hodinky

Huawei práve odhalil svoj najnovší model smart hodiniek, Watch GT 4, ktorý nadväzuje na úspešné série GT 2 a GT 3. Tieto hodinky sú jedným z kľúčových produktov v ponuke spoločnosti a prichádzajú v niekoľkých verziách. V našej recenzii sa zameriame na najvyšší model s nerezovým vyhotovením. Nezmeškajte podrobný pohľad na túto horúcu novinku!

Apple odhalil nové generácie hodiniek Watch SE, Series 9 a Ultra 2

Ani tohtoročný september sa nezaobišiel bez pravidelnej konferencie Apple Keynote, ktorá sa okrem iPhone 15 venovala aj smart hodinkám. Apple tak po roku uviedol opäť tri samostatné modely Apple Watch SE (2023), Apple Watch Series 9 a hlavne Apple Wacth Ultra 2! Čo je nové? Má zmysel okamžite kúpiť novú generáciu? A kedy sa Apple Watch začnú predávať?

Samsung Galaxy Watch 6 – OFICIÁLNE PREDSTAVENIE

Konferencia Samsung Galaxy Unpacked je naplánovaná na 26. júla o 13:00 nášho času a rozhodne sa dá tešiť na celý rad produktových noviniek. Napríklad na novú generáciu smart hodiniek Galaxy Watch 6. Aké očakávame medzigeneračné rozdiely? Bude na výber viacero variantov, alebo pôjde Samsung cestou jedného modelu?

WowME Gladiator: návod na použitie

WowME Gladiator je inteligentný náramok s celým radom funkcií. Tento návod vám pomôže prekĺznuť prvotnými nástrahami ich používania.

Bezpečnostné funkcie smart hodiniek môžu zachrániť aj život

Smart hodinky už niekoľkokrát preukázali, že ich funkcie môžu zachraňovať životy. Na čo všetko slúžia jednotlivé senzory? A ktoré funkcie môžu rozhodne prísť vhod a pred kúpou by ste sa o ich prítomnosti mali presvedčiť?

Ochranné sklo Corning Gorilla Glass – najnovšia verzia, typy, pôvod

Čím ďalej známejšie a čím ďalej rozšírenejšie. To je ochranné sklo Corning Gorilla Glass, ktoré zvyšuje odolnosť inteligentných telefónov, nositeľnej elektroniky a celého radu ďalších produktov.

Niceboy Watch GTR (PREVIEW) – dostupné hodinky s AMOLED displejom

Na trh zamierili nové české smartwatch Niceboy WATCH GTR. Tie vedľa mnohých zaujímavých funkcií a AMOLED displeja lákajú aj mimoriadne nízkou cenou, ktorá dosť možno zaujme aj vás.

Amazfit Falcon (PREVIEW) – nový vyzývateľ Fenixov

Značka Amazfit po dlhšej dobe konečne predstavila nové čisto športové hodinky. Tie nesú názov Amazfit Falcon a ponúknuť majú luxusné materiály, pokročilé funkcie a mnoho ďalšieho.

Pixel Watch sú prvé smart hodinky od Googlu

Dlho očakávané smart hodinky Google Pixel Watch sa konečne dočkali svojho plnohodnotného predstavenia.

Samsung Galaxy Watch 5 a 5 Pro (RECENZIA) – prvotriedne hodinky v ešte lepšom vyhotovení

Nová generácia smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 5 láka prémiovými materiálmi, mimoriadnou odolnosťou, rýchlonabíjaním aj vyššou výdržou batérie. Bude to ale proti čím ďalej tvrdšej konkurencii stačiť?

Garmin Enduro 2 (PREVIEW) – najlepšie hodinky na vytrvalostné športy?

Na trh dorazila druhá generácia vytrvalostných hodiniek Garmin Enduro 2, ktorá prináša dôležité zmeny v oblasti funkcií, ovládania aj samotnej konštrukcie. Je toto ideálne zariadenie pre priaznivcov ultramaratónu?

Amazfit GTS 4 Mini (PREVIEW) – najatraktívnejšie hodinky do 120 €?

Kúpte si smart hodinky za zlomok zodpovedajúcej ceny. S Amazfit GTS 4 Mini získate pekný dizajn, rozsiahlu výbavu aj dlhú výdrž batérie, a závidieť vám tak môžu aj majitelia oveľa drahších zariadení.

Apple Watch Ultra (PREVIEW) – Veľké outdoorové prekvapenie

Toto sú prvé Apple Watch, s ktorými sa môžete vydať aj do tých najextrémnejších podmienok. Čítajte ďalej a dozviete sa všetko podstatné…

Apple Watch Series 8 (PREVIEW) – Splnený sen každého používateľa

Nová vlajková loď obľúbeného radu Apple Watch práve zamierila na pulty obchodov. Aké inovácie so sebou prináša, vám prezradíme v nasledujúcom článku.

Porovnanie Apple Watch (2022)

V čom sa líšia jednotlivé generácie Apple Watch a ktorý model je vhodný práve pre vás? Na to vám odpovie naše veľké porovnanie, ktoré sumarizuje všetky podstatné informácie o jednotlivých sériách.

Xiaomi Smart Band 7 Pro (PREVIEW) – Väčšie zmeny, než sme čakali

Na obzore sa objavil viac ako zaujímavý variant jedného z najobľúbenejších fitness náramkov na trhu. Xiaomi Smart Band 7 Pro láka novou konštrukciou, integrovanou GPS a ďalšími novinkami, kvôli ktorým by ste toto zariadenie rozhodne nemali prehliadnuť…

Apple Watch SE 2022 (PREVIEW) – Minimálna cena, maximálna výbava

Nové Apple Watch SE podľa očakávania lákajú najmä mimoriadne výhodným pomerom cena/výkon, vďaka ktorému majú šancu stať sa najobľúbenejšími smart hodinkami na trhu…

20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18