Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Televízory

Pri výbere televízora najskôr zvážte, či je pre vás vhodnejší model s inteligentnými funkciami, alebo bez nich. Zamerajte sa aj na veľkosť a rozlíšenie, optimálnu pozorovaciu vzdialenosť, typ panelu a jeho obnovovaciu frekvenciu, tuner (pre pozemné, káblové či satelitné vysielanie) a tiež možnosti pripojenia. Pokiaľ vás zaujímajú konkrétnejšie tipy pre výber televízora, pokračujte v čítaní.

Pokračovať
Spresniť parametre
835 položiek

Televízory

Najdôležitejším parametrom pre výber televízora je jeho veľkosť. Tu platí jednoduché pravidlo – čím väčší, tým lepší divácky zážitok. Výbava televízorov sa v rámci jednej uhlopriečky môže výrazne líšiť, úplným štandardom je ale podsvietenie na báze LED a prítomnosť digitálneho tunera pre príjem pozemného digitálneho vysielania DVB-T2 HEVC. Niektoré televízory potom majú aj DVB-C tuner na príjem digitálneho káblového vysielania alebo DVB-S2 tuner na príjem satelitného vysielania.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11