Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tablety

Tablet je univerzálny nástroj na pomedzí inteligentného telefónu a notebooku. Vhodný je na hranie hier, surfovanie na internete a tvorenie v kreatívnych aplikáciách. Tablety sa líšia predovšetkým veľkosťou displeja, operačným systémom, výbavou a konštrukciou. Ako teda vybrať ten správny tablet? Pomôžeme vám.

Pokračovať
Spresniť parametre
459 položiek

Tablety

Tablety sú dnes veľmi rýchlo rastúcim odvetvím výpočtovej techniky. Skvele totiž zapadajú do dnešného moderného životného štýlu, kde je potrebné stále udržiavať spojenie s virtuálnym svetom. Tablety predstavujú ideálne prepojenie hneď niekoľkých kategórií, z ktorých si berú to najlepšie. Zabudnite na jednoducho prenosné, ale menej výkonné mini notebooky. Zabudnite na drahšie notebooky s dotykovou obrazovkou. Vstúpte do úžasného sveta ľahko prenosných zariadení so svižnými operačnými systémami, ktoré sú prispôsobené na dotykové ovládanie. 

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06