Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Televízory TCL


SOUNDBARY TCL

Z televízorov TCL si určite vyberiete!
Vďaka najnovším technológiám QLED, Mini LED a Dolby si môžete vychutnať neobmedzenú zábavu v najvyššej kvalite a zároveň sledovať obsah z mnohých aplikácií dostupných pre Google TV.

QD-Mini LED televize TCL

Mini LED

Mini LED je najdokonalejšia forma podsvietenia, ktorá poskytuje vynikajúci jas, kontrast a hlbokú čiernu vďaka presnému riadeniu podsvietenia zloženého z tisícov malých LED diód. QD-Mini LED znamená, že Mini LED je kombinovaná s technológiou Quantum Dot, ktorá zobrazuje úžasne živé a realistické farby.

  ZOBRAZIŤ
QLED televize TCL

QLED

Pokročilá technológia, ktorá vďaka filtru Quantum Dot ponúka viac ako miliardu farieb a odtieňov, čím poskytuje 100 % vernosť farieb.

  ZOBRAZIŤ
RK televize TCL

Herné TV

Spoločnosť TCL je lídrom v oblasti obnovovacej frekvencie. Vybrané modely ponúkajú 144 Hz obnovovaciu frekvenciu v rozlíšení 4K a variabilnú obnovovaciu frekvenciu (VRR) pre najplynulejší herný zážitok s dokonale ostrým obrazom a najnižšou odozvou.

  ZOBRAZIŤ
TCL Google TV

Google TV

Najnovší systém Smart TV od spoločnosti Google, ktorý prehľadne a jednoducho ponúka obrovské množstvo zábavy, viac ako 700 000 filmov zo streamovacích služieb, hry a mnoho ďalšieho.

  ZOBRAZIŤ

TCL - líder v kategórii mini-LED TV

Spoločnosť TCL Electronics je druhým najväčším výrobcom televízorov na svete a významným inovátorom v oblasti zobrazovacích technológií. V širšom segmente spotrebnej elektroniky je jednou z popredných svetových značiek. Spoločnosť TCL ponúka širokú škálu dizajnových televízorov so systémom Android TV/Google s obrovským aplikačným a funkčným potenciálom, novým štandardom vysielania DVB-T2, rozlíšením až 8K a najmodernejšou technológiou podsvietenia Mini-LED vrátane technológie QLED pre dokonalé farby. Špičková kvalita televízorov TCL osloví nielen fanúšikov filmov a seriálov, ale aj tých najnáročnejších hráčov či športových fanúšikov.

TCL

TCL S GOOGLE TV

Mnohé modely teraz dostávajú nový vietor do plachiet v podobe najmodernejšieho operačného systému Google TV, ktorý prináša množstvo inteligentných funkcií, ako aj podporu obrovského množstva aplikácií vrátane Netflix, HBO Max, Disney+, AppleTV a mnohých ďalších. Služba Google TV výrazne zjednodušuje vyhľadávanie a využíva inteligentné algoritmy, aby váš televízor TCL vždy ponúkol niečo nové.

Mini-LED TCL TV

Televízory TCL Mini LED sú prvé svojho druhu na svete

Technológia Mini LED je najnovšia a najpokročilejšia forma podsvietenia, ktorej priekopníkom je spoločnosť TCL. Tisíce miniatúrnych LED diód sú rozdelené do individuálne riadených zón priameho podsvietenia, aby sa vyvinul fantastický jas, ktorý je nevyhnutný na zobrazenie detailov a hĺbky v obsahu HDR, pričom sa zachová hlboká čierna pre skvelý filmový zážitok. V kombinácii s technológiou Quantum Dot (QLED) poskytujú televízory TCL absolútne dokonalé farby. Táto kombinácia je známa ako QD-Mini LED.

Farby plné jasu, jemnosti a života len s televízorom TCL QLED

Technológia Quantum Dot je dôvodom, prečo majú televízory TCL takú bohatú paletu živých a prirodzených farieb - viac ako jednu miliardu. Pri všetkých úrovniach jasu je možné dosiahnuť až 100 % objem farieb. Televízory TCL tak poskytujú plný obraz s hĺbkou detailov. Na základe technológie Quantum Dot sa celá kategória týchto televízorov nazýva QLED.

QLED TCL televízory
SMART TCL televízor

Neuveriteľne inteligentné a užitočné SMART TCL televízory

Televízory TCL používajú operačný systém Android TV alebo jeho rozšírenie Google TV. Tieto operačné systémy patria k najbohatším na aplikácie a funkcie v kategórii Smart TV. K dispozícii máte nielen obrovské množstvo aplikácií z obchodu Google Play, ale aj zabudované funkcie, ako je Chromecast alebo Google Assistant, ktoré vám umožnia zdieľať obsah z mobilných zariadení alebo jednoducho a pohodlne pristupovať k digitálnemu obsahu. Televízory TCL sa stanú súčasťou inteligentnej domácnosti aj vďaka svojmu elegantnému dizajnu.

TCL TV využívajú technológie Dolby Atmos & Dolby Vision

Spoločnosť Dolby Laboratories už desaťročia prináša do sveta filmu špičkové obrazové a zvukové technológie. Televízory TCL prinášajú tieto technológie pre skvelé filmové, herné a hudobné zážitky doslova do každej domácnosti na celom svete. Dolby Atmos je doteraz najvyššia úroveň priestorového zvuku a Dolby Vision sa postará o dokonalý obraz HDR. Ponorte sa do deja s týmito skvelými technológiami v televízoroch TCL a vychutnajte si doma obraz a zvuk ako v kine.

TCL televízor s Dolby Atmos a Dolby Vision
Herný TCL televízor

Herný TCL televízor zaručí plynulý obraz plný detailov

Televízory TCL oceňujú aj hráči. TCL je všeobecne lídrom v obnovovacej frekvencii. V roku 2022 ako prvý televízor predstavila 144 Hz obnovovaciu frekvenciu a tento rok ide ešte vyššie s novou funkciou 240 Hz Game Accelerator na vybraných modeloch. Kombinácia HDMI 2.1 a 144 Hz panelu je modom najnáročnejších hráčov. Vybrané modely dokážu zobrazovať hry vo vysokom rozlíšení 4K aj pri vysokej snímkovej frekvencii 144 FPS. Rozhranie HDMI 2.1 umožňuje naplno využiť funkciu VRR (variabilná obnovovacia frekvencia), ktorá zaručuje plynulý obraz bez trhania. Funkcia ALLM (Auto Low Latency Mode) automaticky zabezpečuje čo najkratší čas odozvy (vstupné oneskorenie) a ideálne nastavenie obrazu pre hry.

Celkovo 5 rokov záruky na vybrané televízory TCL

Spoločnosť TCL, jeden z popredných výrobcov televízorov a popredná svetová spoločnosť v oblasti spotrebnej elektroniky, kladie na prvé miesto spokojnosť zákazníkov. Preto od septembra 2021 rozširujeme našu starostlivosť o zákazníkov ponukou predĺženej 5-ročnej záruky na vybrané modelové rady televízorov vo všetkých uhlopriečkach.

TCL záruka 5 rokov
Spresniť parametre
72 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19