Obnoviť stránku

Televízory Sencor

Televízor Sencor

Sencor: Kvalitné a dostupné televízory

Česká spoločnosť Sencor s japonskými koreňmi sa zaoberá výrobou domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky. V ponuke sú predovšetkým základné LED TV Sencor so štandardom DVB-T2 HEVC/H.265 a Smart televízory, ktoré disponujú radom funkcií a jemným 4K rozlíšením. Na cesty sa potom skvelé hodia prenosné TV a DVD prehrávače Sencor s 2 200 mAh akumulátorom.

LED televízor Sencor

Klasické LED televízory Sencor

Základné LED televízory Sencor SLE lákajú priaznivou cenou a skvele sa hodia pre nenáročných používateľov, ktorí nepotrebujú množstvo funkcií. TV Sencor majú kvalitný LED displej s HD i Full HD rozlíšením a nechýba HDMI a USB konektory na pripojenie externých zariadení. VESA štandard potom zabezpečí jednoduchú montáž na stenu. Televízory Sencor radu SLE podporujú aj tuner DVB-T2 HEVC/H.265.

4K a Smart televízor Sencor

4K LED TV Sencor SLE zaujmú špičkovým UHD rozlíšením s mimoriadnou ostrosťou a širokými pozorovacími uhlami. Vďaka niekoľkým HDMI portom a podpore moderného HEVC formátu si vychutnáte obľúbené filmy v mimoriadnej kvalite. Smart TV Sencor ponúkajú aj rad inteligentných funkcií v rozhraní Opera TV vrátane webového prehliadača alebo hybridného vysielania HbbTV. Vďaka nemu získate prístup k archívu relácií a dodatočným informáciám z vysielania TV staníc.

4K televízor Sencor
DVD prehrávač Sencor

Prenosné TV a DVD prehrávače Sencor

Kompaktné LCD prenosné televízory Sencor radu SPV využijete najmä na cestách a môžete ich napájať z autozapaľovača. Prenosné TV Sencor sú vybavené Li-Pol akumulátormi s kapacitou 2 200 mAh a výdržou až 2 hodiny. Prenosné DVD prehrávače Sencor potom disponujú TFT LCD displejom s LED podsvietením a technológiou AntiShock memory, ktorá eliminuje otrasy. Kvalitný zvuk je zabezpečený vďaka zvukovému systému Dolby Digital.

Spresniť parametre
33 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03