Obnoviť stránku

Televízory Orava

Televízory Orava

Televízory Orava

Výrobca televízorov a elektroniky Orava pôsobí na trhu už viac ako pol storočia. Prvé TV slovenského pôvodu opustili výrobné pásy už v roku 1958. V súčasnosti sú TV Orava vďaka pokročilým technológiám, kvalitnému spracovaniu a elegantnému dizajnu konkurentom aj pre veľké svetové značky. V portfóliu spoločnosti nájdete klasické LED TV bez smart funkcií, 4K televízory s ostrým obrazom a inteligentné TV s neprebernými možnosťami využitia – všetko s dobrým pomerom medzi cenou a kvalitou.

TV Orava

Klasické LED TV Orava

Klasické LED televízory Orava s menšou uhlopriečkou ponúkajú skvelý obraz v HD rozlíšení aj kvalitný zvuk. Hoci nemajú smart funkcie, neznamená to, že im chýba multimediálne využitie. Naopak, možno na nich prehrávať videá, hudbu či prezerať fotky z USB úložiska. Všetky LED TV Orava majú slúchadlový výstup, takže si môžete v noci užívať filmy a nikoho tým nebudete rušiť. Obsahujú tiež hotelový mód, ktorý obmedzuje možnosť meniť základné nastavenia.

4K TV Orava

Ultra HD obraz pozdvihne zážitok pri sledovaní 4K TV Orava na vyššiu úroveň. Vychutnajte si každý detail vďaka 4× ostrejšiemu rozlíšeniu, než má Full HD. Technológia Direct LED podsvieti rovnomerne celú plochu obrazovky, zaistí maximálne verné podanie farieb a je navyše veľmi úsporná. Vysoká obnovovacia frekvencia 4K televízorov Orava je zárukou plynulého obrazu pri živých športových prenosoch alebo u rýchlych akčných scén.

4K TV Orava
Smart TV Orava

Smart TV Orava

So Smart TV Orava si užijete tú pravú zábavu. Sledujte filmy a seriály na Netflix či videá na YouTube, streamujte pomocou DLNA multimédiá z PC či sieťového disku alebo surfujte na internete prostredníctvom vstavaného prehliadača. Vďaka aplikácii Orava Smart Remote môžete TV tiež ovládať telefónom so systémom iOS alebo Android. Smart televízory Orava majú aj červené tlačidlo pre HbbTV, ktoré ponúka rozšírený obsah – archív relácií, spravodajstvo a podobne.

Spresniť parametre
23 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09