Obnoviť stránku

Televízory Gogen

televízory GoGEN

Televízory GoGEN

Spoločnosť GoGEN pôsobí na trhu už od roku 2007 a je výrobcom modernej spotrebnej elektroniky za dostupnú cenu. Jej prednosťou je nadštandardná 40-mesačná záruka na všetky LED televízory GoGEN. Tie disponujú až 4K rozlíšením a sú vybavené moderným štandardom DVB-T2 HEVC/H.265 na pozemné TV vysielanie. V ponuke príslušenstva GoGEN tiež nájdete kvalitné set-top boxy, výkonné antény a spoľahlivé nástenné TV držiaky.

40-mesačný záruka na televízory GoGEN

40-mesačná záruka na LED televízory GoGEN

Spoločnosť GoGEN dbá na kvalitu svojich výrobkov, a preto poskytuje unikátnu 40-mesačnú záruku na všetky LED televízory. Na jej získanie stačí svoj výrobok zaregistrovať na webových stránkach značky GoGEN. Vybrané televízory GoGEN podporujú tiež najnovší vysielací štandard DVB-T2 HEVC/H.265

Klasické a 4K LED televízory GoGEN

Užite si aj pri klasických LED televízoroch GoGEN lepšiu kvalitu pozemného TV vysielania. Všetko vďaka podpore nového DVB-T2 tunera, ktorý má oproti predchodcovi DVB-T až o 43 % vyšší dátový tok. Tieto TV sú navyše vyrábané v úspornej energetickej triede A+. 4K LED televízory GoGEN radu 298 vás oslnia prvotriednym obrazom v rozlíšení 3 840 × 2 160 pixelov na uhlopriečke až 140 cm. O jeho stálu ostrosť sa stará výkonný 800 Hz CMP systém na spracovanie obrazu.

Klasická TV GoGEN
Smart TV GoGEN

Smart televízory GoGEN

Smart televízory GoGEN s obrazom až v 4K rozlíšení ponúkajú rad inteligentných funkcií a aplikácií. Smart TV GoGEN možno ľahko pripojiť k WiFi a plne využiť webový prehliadač. Zdieľajte pomocou štandardu DLNA multimediálny obsah z telefónu, notebooku či NAS úložiska. Nahliadnite vďaka Červenému tlačidlu a funkcii HbbTV do archívu vysielania.

Držiaky a set-top boxy GoGEN

Na jednoduchú inštaláciu televízora slúžia spoľahlivé nástenné držiaky GoGEN s pevnou konštrukciou a polohovateľným kĺbom. Držiaky možno prispôsobiť veľkosti vášho televízora a bezpečne udržia až 50 kg. Set-top boxy GOGEN sú určené na príjem televízneho vysielania a podporujú najnovší štandard DVB-T2. Disponujú tiež funkciou nahrávania priamo na USB disk.

Príslušenstvo GoGEN
Spresniť parametre
38 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13