Obnoviť stránku

Niceboy

Niceboy

Niceboy: IT'S YOUR DAY!

Značka Niceboy vstúpila v roku 2016 na európsky trh, kde si dokázala rýchlo vybudovať dobré meno. Nielen u nás, ale aj v ôsmich ďalších európskych krajinách dominuje vo vybraných segmentoch, a radí sa tak medzi úzku elitu. Do portfólia Niceboy spadajú akčné kamery, autokamery, prenosné reproduktory, slúchadlá, fitness náramky a mnoho ďalšieho. Bestsellerom je taktiež ucelený rad gamingového vybavenia ORYX. Hrdé partnerstvo značky Niceboy s českou futbalovou reprezentáciou na roky 2020 – 2021 potom len potvrdzuje jej vysoké postavenie.

Slúchadlá Niceboy

Skutočné bestsellery medzi slúchadlami

Hľadáte spoľahlivé bezdrôtové slúchadlá, true wireless kôstky, športové slúchadlá či tie, ktoré majú technológiu ANC pre potlačenie zvuku? Slúchadlá Niceboy budú skvelým spoločníkom pre každú situáciu. Kvalitný zvuk, pohodlné materiály a ergonomický tvar z nich robí bestsellery vo svojich kategóriách. So vstavanými mikrofónmi ľahko vybavíte hands-free hovory. Skvelým bonusom je aj ANC, teda aktívne potlačenie nežiadúcich hlukov z okolia. Takto vybavené slúchadlá vám potom prinesú len hudbu a nič viac.

Reproduktory Niceboy na každú príležitosť

Bezdrôtové reproduktory Niceboy sú vybavené všetkým potrebným na kvalitnú zvukovú kulisu za všetkých okolností. Od odolného vyhotovenia po dlhú výdrž batérie, reproduktory Niceboy sú konštruované tak, aby ste si mohli vychutnať a užiť svoju obľúbenú hudbu nech už ste kdekoľvek a úplne bez obmedzení.

Reproduktory Niceboy
Smart hodinky a náramky Niceboy

Smart hodinky Niceboy ako osobný tréner aj asistent

Vďaka inteligentným hodinkám a náramkom Niceboy budete mať prehľad o svojich výkonoch, kondícii či spánku, ale dokážu vás aj zobudiť, motivovať k aktivite či upozorniť na prichádzajúce hovory a správy. Inteligentné hodinky a fitnes náramky Niceboy vás potešia okrem iného aj pekným a príjemným dizajnom, vďaka zabudovanej GPS zmapujú váš beh a zároveň spočítajú, koľko ste vydali energie. To všetko aj s prehrávaním vašej obľúbenej hudby! Smart hodinky Niceboy sa skrátka hodia pre každú príležitosť.

Špičkové kamery na dovolenku, do auta aj do kancelárie

S rozlíšením natáčania až do 4K a extra inteligentnými funkciami poskytujú kamery Niceboy spoľahlivý prenos alebo záznam obrazu vo skvelej kvalite. Či už hľadáte kameru na natáčanie zážitkov z dovolenky, streamovanie alebo záznam ciest autom, na kamery Niceboy sa môžete vždy spoľahnúť.

Kamery Niceboy
Mikrofóny Niceboy

Riešenie pre konferencie a streamovanie

Zvládnite pracovnú schôdzku alebo on-line chat s rodinou pohodlne a bez starostí. S konferenčnými mikrofónmi Niceboy môžete počítať s autentickým prenosom hlasu a jednoduchým ovládaním pre každého používateľa. Ponuku mikrofónov Niceboy potom ešte dopĺňajú stolné mikrofóny pre streamerov a hráčov s radom príslušenstva v balení a jednoduchým pripojením Plug & Play.

Zaraďte sa medzi hráčsku elitu s gamingovým radom ORYX

Špičkový výkon sa nezaobíde bez špičkového vybavenia. Pre čo najlepší herný výkon a skvelý zážitok z hrania je dôležité, že sa môžete spoľahnúť na vyladený priestorový zvuk slúchadiel, rýchly záznam každého stlačenia klávesu a hyperpresný pohyb myši. Presne to vám poskytne rad herného príslušenstva Niceboy ORYX. Postúpte na ďalší level bez komplikácií.

ORYX Niceboy
Mikrofóny Niceboy

Doplňte svoju smart domácnosť o produkty Niceboy ION

Ak ste technologický nadšenec a zaujíma vás koncept smart domácnosti, produktová séria Niceboy ION vás určite zaujme. Aktuálne môžete vyberať z niekoľkých smart robotických vysávačov, ktorých ovládanie pomocou smart aplikácie vám ušetrí prácu, aj keď práve nie ste doma. Do sortimentu Niceboy ION tiež patria elektrické zubné kefky, LED žiarovky či rýchlovarná kanvica.

Niceboy produkt pre každú situáciu.


Spresniť parametre
316 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19