Obnoviť stránku

Slúchadlá Niceboy

Niceboy slúchadlá

Niceboy slúchadlá – užite si svoju obľúbenú hudbu naplno

Značka Niceboy je na európskom trhu len niekoľko rokov, ale aj napriek tomu patrí k elite vo vybraných oblastiach. Svojich priaznivcov si získava cenovo dostupnou elektronikou pre každodennú potrebu, ktorej vládne široká ponuka slúchadiel. Či už potrebujete klasické alebo bezdrôtové, True Wireless kôstky, herné alebo športové slúchadlá Niceboy, budú vám vždy tým najlepším spoločníkom. Presvedčte sa sami.

Niceboy slúchadlá

Niceboy slúchadlá využijete v každej situácii

Niceboy slúchadlá budú vaším verným spoločníkom, a to kdekoľvek a kedykoľvek. Líšia sa najmä konštrukciou, kvalitou hudobnej reprodukcie a výbavou. Podľa účelu si vyberte tie správne – drôtové aj bezdrôtové, na šport alebo k počítaču. Slúchadlá Niceboy vám v každom prípade doprajú kvalitný zvuk aj pohodlie vďaka ergonomickému tvaru a komfortným materiálom. K tomu prispeje aj vstavaný mikrofón, s ktorým vybavíte handsfree hovory, a funkcia ANC. Pri počúvaní vás tak nebude absolútne nič rušiť.

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy znamenajú voľnosť

Nenechajte sa obmedzovať – bezdrôtové slúchadlá Niceboy vám poskytnú úplnú voľnosť, a pritom sa nemusíte báť vybitej batérie, nízkej kvality zvuku ani problémov s pripojením. Zvuk je prvotriedny, stabilný a čistý, pričom vás nebudú rušiť ani zvuky z okolia vďaka technológii ANC (Active Noise Cancelling), ktorá potláča ruch z okolia. Bluetooth Niceboy slúchadlá sa po prvom spárovaní vždy pripoja k vášmu zariadeniu. Spoľahnúť sa môžete aj na stabilné pripojenie do vzdialenosti až 10 metrov.

Niceboy bezdrôtové slúchadlá
Herné slúchadlá Niceboy

Skvelý zážitok z hry prinášajú herné Niceboy slúchadlá

Špičkový výkon vám ponúknu herné Niceboy slúchadlá radu ORYX. Každý hráč ocení ich vyladený priestorový zvuk aj rýchly záznam cez mikrofón. Skvelý herný zážitok umocní možnosť dlhého nosenia bez straty komfortu vďaka nastaveniu hlavového mosta na mieru. Duralová konštrukcia robí herné slúchadlá Niceboy vysoko odolnými. Oceníte aj prítomnosť mikrofónu pre konverzáciu so spoluhráčmi a hudobnú reprodukciu zameranú na hlbšie basy pre intenzívny zážitok z hry.

Pokračovať
Spresniť parametre
90 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06