Obnoviť stránku

Robotické vysávače Niceboy

Niceboy ION

Robotické vysávače Niceboy ION

Značka Niceboy prerazila na európskom trhu s dostupnou elektronikou na každodenné použitie. Teraz Niceboy rozširuje svoj sortiment o sériu Niceboy ION, ktorá vám umožní vytvoriť z vašej domácnosti inteligentný domov. Robotické vysávače Niceboy ION si poradia so všetkými typmi podláh, prekonajú prekážky vysoké až 1,5 cm a okrem vysávania dokážu aj vytierať. Čo ďalšie robotické vysávače Niceboy ION dokážu? 

Niceboy ION

Na jedno nabitie povysáva celý byt

Ak máte radi poriadok, ale nechcete svoj drahocenný čas strácať dlhým upratovaním, siahnite po robotickom vysávači Niceboy ION. Na jedno nabitie vydrží vysávať až 2 hodiny, zvládne za vás teda upratať celý byt aj chatu. Systém Hurricane PRO sa postará o dokonalé upratovanie vďaka vysokému saciemu výkonu a poradí si aj s chlpmi domácich zvierat. Ani schody nie sú pre vysávače Niceboy ION prekážkou, pretože majú senzory proti nárazu do nábytku alebo pádu zo schodov. 

Navigačný systém aj mopovacia funkcia

Na čo najúčinnejšie upratovanie pokročilý laserový navigačný systém LiDAR naskenuje vaše miestnosti, uloží si ich do pamäte a vytvorí vlastnú interaktívnu mapu, podľa ktorej si plánuje trasy vysávania. Inteligentný mopovací systém AQUA Direct sa postará ešte o vyššiu úroveň upratovania. Bez nutnosti vášho zásahu si poradí aj so zaschnutými škvrnami. 

Niceboy X-fit Watch 2 Lite
Niceboy X-fit Watch Pixel

Inteligentná mobilná aplikácia

Všetky činnosti vysávača môžete ovládať na diaľku pomocou mobilnej aplikácie Niceboy ION. Vždy sa teda môžete vrátiť do čistého domova. Okrem toho aplikácia podporuje ovládanie pomocou hlasových asistentov. Upratovanie nebolo nikdy jednoduchšie. 


Spresniť parametre
43 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12