Obnoviť stránku

Reproduktory Niceboy

Niceboy

Reproduktory Niceboy: IT'S YOUR DAY!

Značka Niceboy sa prvýkrát objavila na európskom trhu v roku 2016 a veľmi skoro si dokázala získať rad priaznivcov vďaka svojej cenovo dostupnej elektronike pre každodennú potrebu. Bezdrôtové reproduktory Niceboy nie sú žiadnou výnimkou. Stali sa neodmysliteľnou súčasťou počúvania hudby – či už organizujete párty u vás doma alebo na záhrade. Ak práve nie je čas na zábavu, ale na prácu, aj tu Niceboy predvádza svoje kvality. Pracovné hovory vybavíme s konferenčnými reproduktormi ako v kancelárii, tak pokojne u vás doma a ani nemusíte vstávať z gauča. Z ponuky reproduktorov Niceboy si určite vyberie každý podľa svojich potrieb.

Reproduktory Niceboy

Pohodlné počúvanie doma aj na cestách

Bezdrôtové reproduktory Niceboy sú skvelým spoločníkom, ktorý zapadne do akéhokoľvek interiéru. Vonku sú však ako ryba vo vode a to nielen vďaka veľkej výdrži batérie! Zvládnu vás totiž odprevadiť naozaj kamkoľvek. Vodoodolné krytie sa postará o prechádzku s hudbou za chrbtom bez toho aby ste v predstihu museli pozerať, aké bude počasie.

Reproduktory na každú párty

Večierok pri bazéne alebo v daždi? S vodoodolným krytím nie je problém! V ponuke máme reproduktory, ktoré vďaka dlhej výdrži a silnému výkonu dokážu ozvučiť veľký priestor vo vnútri aj pod šírym nebom. S čistým a hutným zvukom s technológiou MaxxBass si užijete párty naplno po celý večer.

Party reproduktory Niceboy
Športové slúchadlá Niceboy

Mikrofón na prácu, reproduktor pre zábavu

Hľadáte skvelé riešenie pre vaše konferenčné hovory? Či už sú pracovné alebo s priateľmi a rodinou, konferenčné reproduktory Niceboy s mikrofónom v jednom tele zachytia zvuk z akéhokoľvek rohu. Zvládnete s nimi hravo pracovnú schôdzku doma alebo v kancelárii.

Reproduktory Niceboy sú naozaj na každú príležitosť.


Spresniť parametre
22 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18