Obnoviť stránku

True Wireless slúchadlá Niceboy

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy True Wireless

Ponorte sa do zvuku True Wireless slúchadiel Niceboy

True Wireless slúchadlá Niceboy, ako názov napovedá, sú skutočne bezdrôtové. Prinášajú vám voľnosť, skvelý zvuk a minimálne rozmery. Ich najväčšou prednosťou je pripojenie pomocou technológií Bluetooth 5.0, 5.1 alebo 5.3 a nabíjanie pomocou bezdrôtového puzdra spolu s vysokou výdržou batérie aj stupňom krytia. Celé ovládanie vybavíte cez tzv. smart buttons alebo pri vybraných modeloch v aplikácii Niceboy ION, ktorá prináša funkcie, ako ekvalizér, nájdenie slúchadiel či kontrolu stavu batérie. Pozrite sa, aké ďalšie benefity a vychytávky ponúkajú True Wireless slúchadlá Niceboy.

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy True Wireless

Zažite hudbu s True Wireless slúchadlami Niceboy

True Wireless slúchadlá Niceboy si vás získajú svojím príjemným, čistým a výrazným zvukom. Odhaľte doposiaľ nepoznané detaily svojich obľúbených skladieb v krištáľovo čistom zvuku meničov vo veľkosti 10 mm, špeciálne vyladených technológiou MaxxBass. Bezdrôtové slúchadlá Niceboy podporujú kodeky AAC a SBC – prenášaný zvuk tak nestráca na kvalite. Nabíjanie je rýchle a jednoduché vďaka konektoru USB-C. Prednosťou je aj automatické párovanie.

True Wireless slúchadlá Niceboy ponúkajú množstvo funkcií

True Wireless slúchadlá Niceboy pri rade modelov ponúkajú mód s technológiou Active Noise Cancellation, ktorý potláča ruch okolia pre perfektný zvuk bez vyrušenia. Slúchadlá myslia aj na vašu bezpečnosť, a preto majú mód Ambient, ktorý naopak, zvyšuje zvuky z okolia, aby ste aj pri počúvaní hudby vedeli, čo sa okolo vás deje. Cez bezdrôtové slúchadlá Niceboy sa tiež pobavíte so svojím hlasovým asistentom, ktorý vám vďaka kvalitnému integrovanému mikrofónu bude skvele rozumieť.

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy True Wireless
Bezdrôtové slúchadlá Niceboy True Wireless

Jednoduché ovládanie True Wireless slúchadiel Niceboy

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy možno pohodlne ovládať pomocou inteligentnej mobilnej aplikácie Niceboy ION. Ekvalizér vám umožní nastaviť si zvuk presne tak, ako ho máte radi. S aplikáciou budete mať svoje slúchadlá vždy pod kontrolou, pretože na mape uvidíte miesto, kde boli naposledy pripojené. V aplikácii si môžete tiež skontrolovať stav batérie. Vďaka mikrofónu vybavíte všetky svoje hovory jednoducho hands-free. Pokiaľ vám nesedí veľkosť štupľov, môžete ich jednoducho vymeniť.

Spresniť parametre
52 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17