Obnoviť stránku

Smart hodinky (smart watch) Niceboy

Niceboy

Smart hodinky Niceboy: IT'S YOUR DAY!

Značka Niceboy sa prvýkrát objavila na európskom trhu v roku 2016 a veľmi rýchlo si dokázala získať množstvo priaznivcov vďaka svojej cenovo dostupnej elektronike pre každodennú potrebu. Rad hodiniek Niceboy X-fit nie je výnimkou. S mnohými športovými aj praktickými funkciami uľahčia smart hodinky Niceboy X-fit váš každodenný život. Notifikácie z telefónu, monitoring zdravotných funkcií, alebo ovládanie hudby sú jasnou výbavou celého nášho radu. Pri smart hodinkách Niceboy X-fit sa môžete spoľahnúť na odolnú konštrukciu tela vrátane vodotesného krytia. Elegantný dizajn potom krásne podčiarkujú desiatky štýlových ciferníkov.

Niceboy X-fit Watch 2

Niceboy smart hodinky X-fit Watch 2 vydržia až 10 dní

Záleží vám na vašom zdraví? Chcete dobre spať alebo vás bavia štatistiky vašich športových výkonov? Niceboy smart hodinky X-fit Watch 2 vás odprevadia kam budete chcieť, či už je to intenzívny tréning jedného z 23 druhov športu alebo naopak odpočinok, keď smart hodinky Niceboy strážia nielen váš spánok, ale aj funkcie srdca, alebo dokonca menštruačný cyklus. Samozrejmosťou je upozornenie na SMS, telefonáty a ďalšie.

Elegancia na prvom mieste s Niceboy X-fit Watch 2 Lite

Pod elegantným zovňajškom sa skrýva odolné telo s jednoduchým ovládaním, týždennou kapacitou aj vodotesnosťou. Okrem integrovaného krokomeru poskytujú presné meranie až pre sedem športových režimov vrátane behu, cyklistiky a ďalších. Niceboy smart hodinky X-fit Watch 2 Lite vám pomôžu mať vaše zdravie pod palcom a budú vaším osobným asistentom aj tréningovým partnerom.

Niceboy X-fit Watch 2 Lite
Niceboy X-fit Watch Pixel

Buďte vždy v spojení s Niceboy X-fit Watch Pixel

Niceboy Smart hodinky X-fit Watch Pixel majú všetko, čo potrebujete: sledujú vaše zdravie, spánok, kondíciu aj športové výkony. Upozornia vás na prichádzajúci hovor, SMS a ďalšie aplikácie. Môžete pomocou nich ovládať aj hudbu. Pri bežnom používaní vydržia až 10 dní, ale ľahko znesú prach aj dážď.

Niceboy slúchadlá, nech už robíte čokoľvek.


Spresniť parametre
19 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03