Obnoviť stránku

Pevné disky

Pevné disky slúžia na ukladanie a zálohovanie dát počítača, notebooku a ďalších zariadení. Delia sa na interné disky, ktoré využijete, ak skladáte počítač alebo potrebujete rozšíriť jeho úložný priestor, a externé disky. Externý pevný disk je užitočný na ukladanie a zálohovanie dát, ako sú filmy, fotografie alebo hudba. K stolnému počítaču, notebooku, ale aj televízoru sa zvyčajne pripája prostredníctvom USB. Môžete ho tak ľahko odpojiť, aj keď je počítač alebo televízor spustený, a pripojiť k inému zariadeniu. Na čo ďalšie ešte zamerať svoju pozornosť, keď vyberáte pevný disk?

Pokračovať
Spresniť parametre
844 položiek

Pevné disky

Pevný disk trvalé uchováva dáta v počítačoch, notebookoch a ďalších zariadeniach. Ide o ich dôležitú súčasť a líšia sa v mnohých ohľadoch, preto výberu pevného disku venujte patričnú pozornosť. Pevné disky vďačia za svoje rozšírenie nízkym cenám v pomere k veľkému priestoru na uloženie dát.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08