Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Seagate IronWolf 12TB CMR

4,7 250 hodnotení
Super cena
258,90 € Ušetríte 6,10 €

Seagate IronWolf 12TB CMR


Disk Seagate IronWolf TB 12 patrí do spoľahlivého NAS servera

Pevný disk Seagate IronWolf s kapacitou 12 TB je pripravený na nepretržitú záťaž, ktorú vyžadujú dátové NAS úložiská. Vďaka pokročilej technológii AgileArray je maximálne spoľahlivý a pohotový. Zariadenie umožňuje jednoduchú škálovateľnosť s podporou RAID a navyše disponuje pokročilou správou napájania, ktorá šetrí energiu.

Aktívna služba Seagate Rescue Data Recovery

K pevnému disku Seagate IronWolf s kapacitou 12 TB získate tiež aj aktívnu službu Seagate Rescue Data Recovery, ktorá sa postará o bezplatnú obnovu dát v prípade havárie. Spoločnosť má úspešnosť približne 95 %, takže s vysokou pravdepodobnosťou dostanete svoje cenné dáta späť.

Seagate IronWolf 12 TB je ideálny pre malé firmy aj náročnejšie domácnosti

Nenechajte sa obmedzovať ani pri domácom použití a vybavte vaše domáce úložiská výkonným 12 TB diskom Seagate IronWolf. Vďaka rozhraniu SATA III je dosiahnutá priepustnosť až 600 MB/s, disk je však spätne kompatibilný aj so štandardmi SATA II a SATA. Platne disku rotujú rýchlosťou 7 200 otáčok za minútu a pre rýchlejšiu odozvu je k dispozícii 256 MB vyrovnávacia pamäť.

Disk Seagate IronWolf 12 TB účinne znižuje vibrácie platní

Disk Seagate IronWolf s kapacitou 12 TB je vybavený špeciálnymi senzormi, ktoré eliminujú vibrácie disku, čím je zaistený ich konzistentný výkon a spoľahlivá prevádzka aj vo viacslotových NAS jednotkách. Výkonný RAID maximalizuje odozvu a životnosť disku vďaka technológii Error Recovery Control.

Seagate IronWolf 12 TB ponúkne aktívnu ochranu dát

Disk Seagate IronWolf je vybavený pokročilými funkciami, ktoré sa starajú o bezproblémový chod úložiska a predlžujú tak jeho životnosť. Synology DiskStation Manager 6.1 automaticky analyzuje disk, priebežne vás informuje o zdraví jednotky a ponúka vám možné odporúčania na zvýšenie bezpečnosti vašich dát.

Disk Seagate IronWolf obstojí aj pri vysokej záťaži

NAS úložisko Seagate IronWolf je optimalizované pre prístup väčšieho počtu užívateľov a to 24 hodín 7 dní v týždni. Seagate IronWolf s kapacitou 12 TB bez problémov zvládne pracovnú záťaž až 180 TB za rok. Vďaka vzdialenému prístupu máte vaše súbory vždy po ruke a môžete ich ľahko zálohovať alebo zdieľať takmer odkiaľkoľvek.

Seagate IronWolf sa stane dobrým základom pre váš nový NAS server

Disk Seagate IronWolf sa skvele hodí na založenie domáceho multimediálneho NAS impéria. Vďaka kapacite 12 TB a vysokému výkonu získate neobmedzený prístup k stovkám celovečerných filmov v HD kvalite a ešte viac fotografiám, ktoré teraz ľahko prehráte na vašej televízii, v počítači či telefóne.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 12 000 GB (12 TB)
Kapacita disku 12 000 GB (11,72 TB)

Rozmery

Šírka 101,85 mm (10,19 cm)
Výška 26,11 mm (2,61 cm)
Hĺbka 146,99 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 690 g (0,69 kg)

Farba

Farba Strieborná

Rad

Rad disku Seagate IronWolf

Použitie

Použitie Do počítača, Dátové úložiská, Interný

Vlastnosti

Technológia zápisu CMR
Vyrovnávacia pamäť 256 MB
Funkcie RAID
Maximálna hlučnosť 28 dB
Mean Time Before Failure 1 000 000 h
Work Load Rate 180 TB/rok

Spotreba

Kód:  FP995w1
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  ST12000VN0008
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01