Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI

MSI Afterburner

MSI – špička vo svete IT

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na notebooky, monitory, počítačové zostavy, komponenty, ale aj PC príslušenstvo. Produkty nesúce značku MSI podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadenia. Obzvlášť intenzívne sa firma venuje dnes tak rastúcim herným potrebám. Pridajte sa k zákazníkom zo 120 krajín a objavte obdivuhodný svet technológií MSI ešte dnes.

Herný notebook MSI

Notebooky MSI vás nikdy nesklamú

Či už ste náruživým hráčom, alebo hľadáte notebook na prácu či každodenné činnosti, MSI ponúka to pravé orechové aj pre vás. Herné notebooky vynikajú prvotriednym výkonom vďaka najnovším komponentom stvoreným pre veľkú záťaž. Pracovné notebooky MSI potom poskytujú skvelý pomer výkon-spoľahlivosť, ktorý zaručí maximálnu efektivitu. Notebooky na bežné použitie sú menej výkonné, ale zvládnu všetky základné programy. Ocenia ich teda predovšetkým študenti a nenároční používatelia.

Monitory MSI sú nabité technológiami

Ku každému počítaču patrí aj poriadny monitor. MSI preto ponúkne iba tie najlepšie, z ktorých si vyberie každý. Hráčov určite zaujme nízka odozva 1 ms, obnovovacia frekvencia až 240 Hz a technológie AMD FreeSync a Nvidia G‑Sync, ktoré zamedzia sekaniu obrazu. Profesionálne MSI monitory sa potom vyznačujú až 5K rozlíšením s perfektným podaním farieb. Do kancelárie sa budú hodiť funkcie flicker-free a filter modrého svetla, ktoré predídu bolesti hlavy a únave.

Herný monitor MSI
Herný počítač MSI

Chcete kompaktný či výkonný herný počítač MSI?

Preferujete radšej stolné počítače? MSI si pripravilo špeciálne kúsky aj pre vás. Hráča očaria až 12 jadrami prispôsobenými pre overclocking a unikátnu chladiacu technológiu Cooler Boost, ktorá po stlačení tlačidla schladí GPU za 30 sekúnd. All-in-One MSI počítače ponúknu vysoko rýchle SSD disky a spoľahlivý výkon v jednej dizajnovej paráde. Priestorovo nenáročnou voľbou sú ďalej aj Mini PC, ktoré sa môžu chváliť solídnym výkonom až so 4 jadrami a 8 GB RAM.

Doprajte si tie najlepšie komponenty s MSI

Náročných staviteľov počítačov určite ohromí široká ponuka MSI komponentov. Základná doska je srdcom počítačov, a preto do nich MSI dáva úplné maximum. Tešiť sa môžete na podporu viacerých grafických kariet aj precízne konektory s rýchlym prenosom dát. Grafická karta MSI zaručí vynikajúci výkon pre všetky moderné hry, tvorbu videí, alebo dokonca ťažbu kryptomien. Prispôsobiteľné vodné chladenie sa potom postará o spoľahlivé udržiavanie nízkej teploty aj počas tej najvyššej záťaže.

Grafická karta MSI
MSI klávesnica

Štýl a výkon v jednom? To je herné príslušenstvo MSI

Herné príslušenstvo MSI príde vhod nejednému hráčovi s túžbou mať výhodu nad protihráčom. Slúchadlá očaria priestorovým 7.1 zvukom, ovládačom pre nastavenie zvuku a maximálnym komfortom. MSI klávesnice sa môžu chváliť vysoko presnými mechanickými klávesmi vrátane RGB osvetlenia, ktoré nastavíte v programe MSI Dragon Center. Perfektnú kontrolu počas hry potom zaistia ľahké a ergonomické herné myši s nízkou odozvou 1 ms, nastaviteľným DPI a výdržou až 20 miliónov kliknutí.

Spresniť parametre
368 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18