Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Základné dosky MSI

MSI Základná doska

Základné dosky MSI

Spoločnosť MSI je jednou z najväčších a najúspešnejších firiem na trhu základných dosiek pre počítače. Preto výberom motherboardu od tejto taiwanskej firmy rozhodne neurobíte chybu. Či už ju potrebujete do kancelárie alebo na doma, na hranie alebo na profesionálne využitie, základná doska MSI vás rozhodne nesklame. Zaujme unikátnym chladením, podporou moderných technológií aj tých najnovších procesorov a grafických kariet. Prečítajte si, čo všetko tieto dosky ponúkajú.

MSI motherboard

Základné dosky MSI Z270 pre nenáročných

Ak hľadáte základnú dosku na kancelársku prácu, multimédiá, či menej náročné hranie, MSI Z270 je správnou voľbou. V ponuke nájdete formáty ATX aj micro ATX a pätice pre najnovšie procesory. Novú úroveň hudobného zážitku vám poskytne integrovaný zosilňovač Audio Boost Pro. Zároveň si vás MSI základné dosky podmania štýlovým dizajnom a kvalitnou konštrukciou s titánovými plátmi. Tie posilňujú nosnosť dosky, takže vám dlhšie vydrží.

Herné základné dosky MSI

Ak ste zapálený hráč a hľadáte našliapanú dosku s poriadnym výkonom, rozhodne sa pozrite na vlajkovú loď herných dosiek MSI Z370 TOMAHAWK. Na tú je možné vďaka podpore AMD CrossFireX pripojiť viac grafických kariet AMD. Vďaka M.2 konektoru pripojíte tie najrýchlejšie SSD disky na rýchle načítanie hier. Elegantné je aj RGB podsvietenie Mystic Light. Vynikajúca technológia Gaming LAN skvalitňuje pripojenie pri hraní online hier. To všetko ponúka MSI Z370 TOMAHAWK a ďalšie herné dosky.

MSI gaming
MSI motherboard

Profesionálne MSI základné dosky

Spoločnosť MSI ponúka aj profesionálne základné dosky so zameraním na pracovné stanice, editáciu videa, 3D grafiku, alebo ťažbu bitcoinov. Tieto dosky sa môžu pýšiť možnosťou zapojenia niekoľkých grafických kariet naraz a podporujú pretaktovanie komponentov. K tomu prispieva kvalitné odvádzanie tepla a integrovaná podpora na vodné chladenie. Vetracie systémy na MSI základných doskách automaticky regulujú ventilátory na dosiahnutie rovnováhy teploty a hluku.

Spresniť parametre
57 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13