Obnoviť stránku

MSI B550M PRO-VDH WIFI

4,5 14 hodnotení
121,90 €

MSI B550M PRO-VDH WIFI

Pohodlný a inteligentný dizajn a priateľské používateľské rozhranie uľahčuje inštaláciu dosky MSI B550M PRO-VDH WIFI bez akýchkoľvek problémov. Sú k dispozícii optimalizované profesionálne pracovné postupy a mnoho nástrojov na vyladenie a nastavenie systému, ktoré uspokoja aj najnáročnejších používateľov. S takou doskou získa vaša počítačová zostava maximálnu prevádzkovú účinnosť. Základná doska MSI B550M PRO-VDH WIFI s päticou AMD AM4 a čipovou sadou AMD B550 je určená pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI B550M PRO-VDH WIFI

  • Základná doska MSI B550M PRO-VDH WIFI pre procesory AMD Ryzen 3. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu operačnú pamäť DDR4 SDRAM RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov pre rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Bohatá konektorová výbava USB portov
  • Bezdrôtová komunikácia WiFi 802.11ac a Bluetooth 4.2.
  • Indikácia prípadnej poruchy LED diódami
  • Ochrana pred elektromagnetickým rušením a statickými výbojmi
  • Formát mATX

Účinné prepracované chladenie základnej dosky MSI B550M PRO-VDH WIFI

Konštrukcia chladenia dosky MSI B550M PRO-VDH WIFI zaistí, že aj špičkové viacjadrové procesory pobežia na plný výkon. M.2 FROZR štít poskytne dostatočnú tepelnú ochranu a zabráni zníženiu výkonu aj tých najrýchlejších SSD diskov. V používateľsky príjemnom grafickom Total Fan rozhraní môžete nastaviť až 4 teplotné ciele pre CPU a základnú dosku a automaticky tak upravovať otáčky ventilátora.

Špičková ochrana a ľahká identifikácia problému na doske MSI B550M PRO-VDH WIFI

Sloty MSI PCI Express Steel Armor sú pripevnené k základnej doske MSI B550M PRO-VDH WIFI samostatnými spájkovacími bodmi chránenými pred elektromagnetickým rušením a pripravenými na váhu ťažkých grafických kariet. Dvojitá ESD ochrana zdvojnásobuje zemniacu vrstvu okolo montážnych otvorov, čo zabraňuje poškodeniu statickými výbojmi. Narazíte na problémy? Integrované LED diódy pre kľúčové komponenty budú indikovať zdroj problému, takže budete presne vedieť, kde hľadať, aby ste rýchlo odstránili poruchu.

MSI B550M PRO-VDH WIFI – všetko pre rýchlu operačnú pamäť a veľký úložný priestor

Štvorica slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 4400 MHz má kapacitu až 128 GB. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu s XMP profilmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte. Pre pevné disky využijete na MSI B550M PRO-VDH WIFI štyri sloty SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 2 konektory M.2 s bleskovou rýchlosťou ukladania. Vlastnú grafickú kartu môžete na MSI B550M PRO-VDH WIFI zapojiť do PCIe x16 slotov. Pre pripojenie zobrazovacích periférii je tu HDMI 2.1 port, ktorý zvláda vysoké 4 096 × 2 160 rozlíšenie, k dispozícii je navyše aj DisplayPort a VGA.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B550

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0) header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AAb550p2
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  B550M PRO-VDH WIFI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14