Obnoviť stránku

Počítače MSI

MSI PC Brandpage

Výkonné MSI PC – to najlepšie pre hráčov

Taiwanská spoločnosť MSI bola založená v roku 1986 a špecializuje sa predovšetkým na výrobu prvotriednej výpočtovej techniky. Súčasťou širokého portfólia výrobkov sú aj extrémne výkonné herné PC s množstvom pokročilých technológií a podporou virtuálnej reality. Váš pracovný stôl potom doplní elegantný All In One MSI PC. A ak hľadáte kompaktný PC s podporou rozlíšenia 4K, určite sa pozrite na počítače MSI Vortex.

MSI PC All In One

Výnimočné All In One MSI PC

All In One počítače MSI sú elegantné zariadenia, ktoré skvele zapadnú na váš pracovný stôl. Monitor MSI PC je vybavený IPS Grade panelom, ktorý automaticky upravuje farby a jas podľa zobrazovaného obrazu. Technológia Anti-Flicker potláča škodlivé modré svetlo a znižuje únavu očí. MSI PC ponúka revolučnú technológiu Intel Optane, ktorá zrýchli HDD na úroveň SSD. O dokonalé chladenie All In One zariadenia sa postará systém Silent Pro Cooling s unikátnym Server Grade Thermal modulom.

Výkonné herné MSI PC

Herný MSI PC prináša extrémny výkon pre tie najnáročnejšie hry a podporu virtuálnej reality. Technológia TriDef VR prenesie vaše obľúbené hry do 3D pomocou súpravy Oculus Rift alebo HTC Vive, ktoré ľahko zapojíte pomocou portu VR Link. MSI PC ponúka pokročilý zvukový systém Nahimic, ktorý perfektne zvláda priestorový 7.1 zvuk. Chladiaci systém Silent Storm s oddelenými komorami pre GPU a CPU udrží optimálnu teplotu dôležitých komponentov aj pri maximálnom hernom zaťažení.

Herné MSI PC
Spresniť parametre
134 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16