Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Myši MSI

Herná myš MSI

Herné myši MSI – to najlepšie pre vášnivých hráčov

Spoločnosť MSI je svetovým lídrom v oblasti herného sveta, tvorby obsahu a produktivity. Na viac ako 35-ročnú tradíciu vo vývoji komponentov postupne nadviazala výrobou notebookov, monitorov a herného príslušenstva. Najmä herné myši MSI sú veľmi obľúbené vďaka svojej ľahkosti a kvalitnému spracovaniu, ktoré výrazne zvyšuje životnosť a zážitok z hrania. Konštrukcia tela myší MSI je ergonomicky navrhnutá tak, aby vyhovovala každému. Chcete vyššiu citlivosť, snímač Pixart alebo poriadne RGB podsvietenie? Herná myš MSI skrátka ponúka všetko, čo si hráč môže priať. 

Spresniť parametre
15 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02