Obnoviť stránku

Matěj Toul

V hlavnej úlohe dizajn aj solídna výbava. Telefóny Motorola Edge 50 Pro, Fusion a Ultra vstupujú na trh

Nové telefóny z radu Motorola Edge 50 sú tu. Páči sa vám špičková vlajkovka Edge 50 Ultra, slušná stredná trieda v podaní Edge 50 Fusion, alebo je pre vás skôr zlatá stredná cesta Motorola Edge 50 Pro? Mobily zaujmú povedomým, ale znateľne prepracovaným dizajnom alebo špičkovými fotoaparátmi. Čo všetko novinky radu Edge 50 dokážu?

Vivo X100 Pro (RECENZIA): Fotografický skvost s výkonným procesorom MediaTek, bez chyby však nie je

Vivo X100 Pro 5G je jediný z dvoch modelov série X100, ktorý sa dostane aj na európske pulty a samozrejme, aj na tie slovenské. Ide však o výkonnejší z dvojice, ktorý sľubuje aktuálne najvýkonnejší čipset z dielne MediaTek, špičkový fotoaparát s objektívmi Zeiss a oveľa viac. Ako sa však mobilnému telefónu Vivo X100 Pro darí v praxi? Vyskúšali sme v recenzii.

Samsung Galaxy Z Flip6 (ŠPEKULÁCIE): Skladačka sa bude chcieť zapáčiť mainstreamu

S ďalším rokom očakávame aj ďalšiu ohybnú vlajkovú loď z dielní Samsungu, konkrétne Samsung Galaxy Z Flip6. Telefón pravdepodobne už tradične vyjde v lete, už teraz sa však objavujú rôzne špekulácie a úniky. Nič síce zatiaľ nie je stopercentné, poďme sa však pozrieť na to najzaujímavejšie, čo sa o Flip6 povráva.

Poco C65 (RECENZIA): Stojí pár eur a nemožno od neho čakať zázraky, svoje pozitíva však má

V kategórii tých najlacnejších smartfónov si Poco už vydobylo svoje meno. Novým modelom C65 si ho chce iba potvrdiť. Za tak málo peňazí nie je výbava vôbec zlá. Ako sa ale novému telefónu Poco C65 darilo v recenzii? Všetky naše poznatky prinášame v článku.

Delo a tentokrát s veľkým displejom. Asus Zenfone 11 Ultra je obor, ktorý myslí aj na hráčov

Asus predstavil svoj nový vlajkový smartfón Asus Zenfone 11 Ultra. Trochu netradične nejde o nástupcu Zenfone 10, ale o nový sesterský model s väčším telom, vyšším výkonom a skrátka všetkým, čo by poriadna vlajková loď mala mať. V ponuke však zostávajú telefóny oba. Čo všetko Asus Zenfone 11 Ultra dokáže? Kedy si ho môžete zaobstarať a ako to bude s cenou?

Oukitel WP30 Pro (RECENZIA): Špičková odolnosť a nočné videnie vo vrecku

Telefóny Oukitel sa u nás v posledných rokoch čoraz viac presadzujú najmä ako zariadenia so skvelým pomerom ceny a kvality. Presne to chce ponúknuť aj odolný telefón Oukitel WP30 Pro, ktorý popri špičkovej vodoodolnosti ponúkne aj neobvyklé vychytávky v podobe sekundárneho displeja na zadnej strane alebo kamery s nočným videním. Čo všetko telefón ponúkne a ako sa používa?

Asus ROG Phone 8 Pro (RECENZIA): Rad zmysluplných aktualizácií a menej agresívny dizajn. Mobil ide správnym smerom

Prečo si na hranie graficky vydarených hier kupovať hernú konzolu, keď môžete mať všetko pokope v mobilnom telefóne? Asus je v hernom rade ROG Phone skúsený, tentokrát však pri novinke Asus ROG Phone 8 Pro pristúpil k radikálnejším zmenám. Viac sa dozviete v recenzii, určite je načo sa tešiť.

Google Pixel 8 Pro (RECENZIA): Skvelý, ale predvídateľný nástupca radu Pixelov

Nové nadupané smartfóny Google Pixel 8 so sebou prinášajú vylepšené fotoaparáty alebo nový displej. Na vyšší z dvojice, Google Pixel 8 Pro, sme sa zblízka pozreli v našej recenzii. Čo všetko najnovší model prináša a ako sa používa v praxi?

OnePlus 12 (RECENZIA): Špičková vlajková loď, ktorá však musí čeliť tvrdej konkurencii

OnePlus 12 je novou generáciou hlavného ťahúňa čínskej značky, ktorá chce reagovať na najsilnejšiu konkurenciu. Ako sa modelu OnePlus 12 bude v pomyselnom súboji so súpermi dariť? Dozviete sa v tejto recenzii.

Xiaomi 14 a 14 Pro (PREVIEW): Vlajková loď Xiaomi konečne aj na Slovensku

Výrobca Xiaomi sa konečne ukázal s novými modelmi Xiaomi 14 a Xiaomi 14 Pro. Mobilné telefóny zaujmú predovšetkým novým čipsetom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, prepracovaným systémom HyperOS a novým výrazným dizajnom. Čo všetko mobily ponúknu a kedy sa na novinky môžeme tešiť?

OnePlus Open nevyzerá zle. Má pekný dizajn a v mnohých ohľadoch aj lepšiu výbavu než konkurenti

OnePlus Open je vôbec prvým skladacím počinom obľúbenej čínskej spoločnosti. Ohýba sa ako kniha, takže je priamym konkurentom telefónov ako Samsung Galaxy Z Fold5 alebo Google Pixel Fold. Ako sa chce od ostatných odlíšiť?

Samsung Galaxy Z Flip5 (RECENZIA): Nové véčko konečne našlo svoju stopu

Véčkové skladacie telefóny Samsung Galaxy Z Flip prichádzajú už vo svojej piatej iterácii. Samsung Galaxy Z Flip5 bol predstavený na konferencii Galaxy Unpacked 2023 a výrobca si pre populárnu skladačku pripravil celý rad noviniek. My sme si ho teraz vyskúšali na vlastnú päsť a o informácie sa podelíme v našej recenzii. Ako je na tom nový Flip s parametrami a ako funguje v praxi?

Honor 90 (RECENZIA): So skvelým displejom a kamerou berie strednú triedu útokom

Nový mobilný telefón Honor 90 už po vydaní zaujal ako svojím vzhľadom, tak výbavou. Hlavnú úlohu tu hrá 200 Mpx hlavný fotoaparát a skvelý pomer ceny a výkonu vďaka čipsetu Qualcomm Snapdragon. Ako sa ale Honor 90 darí v praxi? To sa dozviete v našej recenzii.

Motorola Moto G84 (RECENZIA): Elegantný dizajn a takmer čistý Android v strednej triede

Motorola Moto G84 5G je nový telefón spadajúci do strednej triedy. Výrobca ho obliekol do vegánskej kože a do výbavy mu pribalil napríklad 12 GB pamäte RAM, sľubný displej a pomerne bohatú výbavu. Cena sa ale zdá byť férová. Ako si telefón viedol v našej recenzii?

Sony Xperia 10 V (RECENZIA): Kompaktná stredná trieda s nevídanou výdržou, ale aj niekoľkými muchami

Nová Sony Xperia 10 V nadväzuje na minuloročný populárny model. Prináša všeličo nové, ale zároveň aj pár ťažko pochopiteľných prešľapov vo výbave. Mobilný telefón sme si vyskúšali v recenzii.

Honor Magic V2 je doposiaľ najtenší skladací telefón na trhu

Úplne nový ohybný telefón Honor Magic V2 bol odtajnený a má toho veľa čo ponúknuť. Okrem unikátnej tenkej a ľahkej konštrukcie poteší aj vlajkovým výkonom a trojicou špičkových fotoaparátov. S akými parametrami ohybná novinka prichádza? Kedy sa na mobil môžeme tešiť aj u nás a ako to bude s cenou?

Google Pixel 7a (RECENZIA): najnovší „áčkový“ model si zásadne prilepšil

Fanúšikovia mobilných telefónov Google na nich oceňujú výborné fotoaparáty, skvelú softvérovú podporu a dlhú životnosť. Aby nie, keď Google sám vyrába operačný systém Android. Ako si nový telefón Google Pixel 7a vedie pri každodennom používaní? Na to sme sa podrobne pozreli v našej recenzii.

Nokia G42 (PREVIEW): Prvý 5G telefón, ktorý si sami opravíte

Udržateľnosť je v poslednom čase v súvislosti s mobilnými telefónmi veľmi moderná fráza. Len málokto však podniká také razantné kroky ako značka Nokia. Nová Nokia G42 je v poradí už druhým telefónom, ktorý si v prípade potreby zvládnete opraviť aj sami, tentoraz navyše ponúkne podporu 5G sietí a vyšší výkon. Kedy bude telefón k dispozícii aj u nás a čo všetko dokáže?

Xiaomi Redmi Note 12S (PREVIEW): Solídny telefón, novinky však nečakajte

Xiaomi Redmi Note 12S poteší každého, kto hľadá mobilný telefón na každodenné použitie a nechce zaň minúť veľa peňazí. Zaujme solídnou 108 Mpx kamerou a vyváženou zostavou parametrov, pričom spadá do nižšej strednej triedy. Xiaomi tiež ukazuje od minulého roku prepracovaný dizajn fotomodulu. Čo telefón ponúka?

Huawei nova 11 (PREVIEW): Ultratenký telefón s odvážnou cenou

Na Slovensko sa teraz dostáva Huawei nova 11, základný variant radu. Telefón zaujme veľmi úzkou, ľahkou konštrukciou a dizajnom plným ostrých hrán, ale aj veľkým OLED displejom alebo kamerou. Cenovkou sa však radí do vyššej strednej triedy, kde už sú na mieste nemalé očakávania. Čo telefón ponúka?
20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02