Obnoviť stránku

Acra Nakladacia činka chrómová 14 kg

4,3 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
52,90 €

Acra Nakladacia činka chrómová 14 kg

Pre posilnenie a správne vytvarovanie horných svalových partií tela slúžia nakladacie činky, umožňujúce nastavenie hmotnosti náčinia podľa potreby a plánovanej tréningovej záťaže. Hodí sa pre skúsených športovcov a aj pre začiatočníkov, vždy je však potrebné venovať dostatočnú pozornosť správnemu výberu. V našej ponuke nájde každý takú činku, aká bude pre neho najvhodnejšia. Tento model je vhodný vďaka vyššej hmotnosti závažia pre fyzicky zdatných a trénovaných športovcov, ktorí sa nejakého kila navyše rozhodne nezľaknú.

Kľúčové vlastnosti

  • Poslúži k dokonalému formovaniu postavy a svalstva
  • Športová pomôcka pre celú rodinu
  • Veľmi odolný materiál s odolnou povrchovou úpravou
  • Variabilné nastavenie rôznej hmotnosti činky
  • Pevné uchytenie vďaka robustným maticiam
  • Pre najrôznejšie typy cvikov aj posilňovanie

Chróm je zárukou kvality a dokonalého vzhľadu

Jednoručné nakladacie činky v chrómovanom vyhotovení sú variabilné, na hriadeľ o priemere 25 mm je možné umiestniť až štyri kusy závažia. Činky sa odlišujú hmotnosťou a teda predovšetkým rozmermi použitého závažia, ktoré je z vonkajšej strany uchytené spoľahlivou maticou. Vďaka variabilite závaží možno činku zaťažiť podľa charakteru cvičenia i dispozícií športovcov.

Hodí sa pre dôkladné posilňovanie

Využitie nakladacích činiek je veľmi rozmanité, možno ju využiť pri drepoch, výpadoch, hodí sa pre tlak i pre zdvih. Okrem posilnenia a formovania tela dochádza pri cvičení aj k zvýšeniu bazálneho metabolizmu, zlepšeniu prekrvenia svalstva, jedná sa o optimálnu kombináciu kardiovaskulárneho a silového tréningu.

Vyzerať ako Rambo nie je nutné

Ale s touto činkou to nie je úplne vylúčené. Poriadne si vypracovať figúru, na tom nie je určite nič zlého. Táto činka je pre tých, ktorí sa neboja vziať do ruky poriadny kus náradia a zamakať si, ide len o to, prijať výzvu.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Činka
Vlastnosti Jednoručná, Nakladacia

Hmotnosť

Hmotnosť kusa 14 kg

Materiál

Materiál Kov
Povrch Chróm

Rozmery

Priemer úchopu 25 mm

Farba

Farba Strieborná

Druh

Druh Nakladacia
Veľkosť Jednoručná
Kód:  SPTif0822
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595042736892
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13