Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fitness

Fitness náradie je neoddeliteľnou súčasťou náčinia každého nadšenca do športu, posilňovania či pilates. Patrí sem napríklad bežecký pás, rotoped, posilňovacia lavica, činky, fitness doplnky na cvičenie s vlastnou váhou alebo švihadlá a funkčné fitness oblečenie. Neviete, ktoré fitness pomôcky sú pre vás tie pravé? Poradíme vám.

Pokračovať
Spresniť parametre
3487 položiek

Fitness

Chcete mať vysnívanú postavu, schudnúť do plaviek alebo si len spevniť určité partie? Tu nájdete všetko na posilňovanie a starostlivosť o telo, či už hľadáte činky a závažia, posilňovacie stroje, trampolíny alebo napríklad stále obľúbenejšie inteligentné fitnes náramky, ktoré doslova zaznamenajú každučký váš krok. Z rozsiahlej ponuky odporúčame činky Spokey, medicinbaly a ďalšie doplnky Jordan, vrátane Kettlebell, tejpy BB Tape, fitness doplnky Everlast, trampolíny G21, fitness náramky Garmin alebo napríklad Fitbit.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09