Obnoviť stránku

Acra Nakladacia činka chrómová 10 kg

4,3 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
41,90 €

Acra Nakladacia činka chrómová 10 kg

Pre posilnenie a správne vytvarovanie horných svalových partií tela slúžia nakladacie činky, umožňujúce nastavenie hmotnosti náčinia podľa potreby a plánovanej tréningovej záťaže. Hodí sa pre skúsených športovcov aj pre začiatočníkov, vždy je však potrebné venovať dostatočnú pozornosť správnemu výberu. V našej ponuke nájde každý takú činku, aká bude pre neho najvhodnejšia. Tento model je vhodný vďaka strednej hmotnosti závažia pre fyzicky zdatných a trénovaných športovcov aj pre tých, ktorí s posilňovaním len začínajú a pritom sa nejakého kila rozhodne nezľaknú.

Kľúčové vlastnosti

  • Poslúži k dokonalému formovaniu postavy a svalstva
  • Športová pomôcka pre celú rodinu
  • Veľmi odolný materiál s odolnou povrchovou úpravou
  • Variabilné nastavenie rôznej hmotnosti činky
  • Pevné uchytenie vďaka robustným maticiam
  • Pre najrôznejšie typy cvikov aj posilňovanie

Chróm je elegantný a odolný

Jednoručné nakladacie činky v chrómovanom vyhotovení sú variabilné, na hriadeľ o priemere 25 mm je možné umiestniť až šesť kusov závažia. Činky sa odlišujú hmotnosťou a teda predovšetkým rozmermi použitého závažia, ktoré je z vonkajšej strany uchytené spoľahlivou maticou. Vďaka variabilite závaží možno činku zaťažiť podľa charakteru cvičenia i dispozícií športovcov.

Hodí sa pre rôzne cviky i zostavy

Využitie nakladacích činiek je veľmi rozmanité, možno ju využiť pri drepoch, výpadoch, hodí sa pre tlak i pre zdvih. Okrem posilnenia a formovania tela dochádza pri cvičení aj k zvýšeniu bazálneho metabolizmu, zlepšeniu prekrvenia svalstva, jedná sa o optimálnu kombináciu kardiovaskulárneho a silového tréningu.

Pracovať na sebe môžeme v každom veku

Vypracovať si športovú postavu, na tom nie je s vhodným náčiním nič nemožné. Činka pre tých, ktorí sa neboja vziať do ruky poriadny kus kovu a venovať tréningu dostatočný čas, Ide to, len je treba prijať výzvu.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Činka
Vlastnosti Jednoručná, Nakladacia

Hmotnosť

Hmotnosť súpravy 10 kg

Materiál

Materiál Kov
Povrch Chróm

Výplň

Výplň Liata oceľ

Rozmery

Priemer úchopu 25 mm

Počet kusov

Počet kusov 6 ks

Farba

Farba Chrómová, Strieborná

Druh

Druh Nakladacia
Veľkosť Jednoručná
Kód:  SPTif0819
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595042726480
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19