Obnoviť stránku

SPLAT

SPLAT banner

SPLAT – Efektívna prírodná starostlivosť o zuby a ústa

Medzinárodná spoločnosť SPLAT so sídlom v Lotyšskej Rige sa stará o krásne úsmevy a zdravie zubov a ústnej dutiny už od roku 2000. Spolupracuje s poprednými zubnými lekármi a odborníkmi na celom svete. Produkty SPLAT nielen komplexne riešia väčšinu problémov so zubami a ústnou dutinou, ale tiež im predchádzajú. Účinnosť je neustále potvrdzovaná klinickými štúdiami. Výhodou je tiež veľmi široké spektrum príchutí a farieb. Čistenie zubov so SPLAT nie je nikdy nuda. Ktoré produkty ste už vyskúšali?

Zubná pasta SPLAT

Ústne vody a zubné pasty SPLAT alebo biele a silné zuby

SPLAT vyvinul unikátnu zložku SP. White System®, ktorá účinne a šetrne bieli zuby a posilňuje zubnú sklovinu. Zubné pasty SPLAT Special sú plné exkluzívnych zložiek, SPLAT BIO Professional predstavuje bioaktívnu zubnú starostlivosť a SPLAT pre deti sa efektívne stará o detské zúbky vďaka antibakteriálnemu systému mliečnych enzýmov LUCTATOL®. V ponuke nájdete z 92 – 99 % prírodné produkty.

Rad Biomed pre zdravie zubov celej rodiny

SPLAT Biomed je rad z 98 – 99 % prírodných a ekologicky šetrných zubných pást a ústnych vôd vhodných pre celú rodinu, vrátane detí od 6 rokov. Ponúkajú zaujímavé príchute a kombinujú viac než 20 prírodných ingrediencií, extraktov z rastlín a esenciálnych olejov, ktoré zaisťujú ochranu pred zubným kazom, posilnenie a bielenie zubnej skloviny, perfektnú čistotu, starostlivosť o ďasná a svieži dych. Bez fluoridu.

SPLAT zubná pasta BIOMED
Blackwood SPLAT

SPLAT = prírodné zloženie a ohľad na životné prostredie

Inovačné komponenty, ako 100 % prírodný bioaktívny vápnik, mliečne enzýmy, L-arginín alebo hydroxyapatit vápnika, esenciálne oleje a účinné extrakty z miestnych aj exotických rastlín, CO2 neutrálna výroba, ohľad na životné prostredie, žiadne testovanie na zvieratách, žiadne rozporuplné chemické látky, varianty s BIO certifikáciou a vhodné pre vegánov, medzinárodné certifikáty – to všetko je SPLAT.

Spresniť parametre
9 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09