Obnoviť stránku

SPLAT Professional Medical Herbs 100 ml

4,9 22 hodnotení
Cenová bomba
4,90 € Ušetríte 0,63 €

SPLAT Professional Medical Herbs 100 ml

Zubná pasta spolu s kefkou predstavuje základ každodennej zubnej hygieny. Vyberte si takú, ktorá najlepšie zodpovedá vašim potrebám. Zubná pasta SPLAT sa radí k univerzálnemu typu, ktorý obstará všednú hygienu vašej ústnej dutiny. Zaznamenáva úspechy v boji proti paradentóze. V jej zložení nájdete vitamíny, enzýmy aj bylinné extrakty. Vďaka jej hojivému efektu bude zubná sklovina krásne pevná. Zastavuje krvácanie z ďasien a zabraňuje vzniku ich nepríjemného zápalu. Pridaný fluorid preventívne pôsobí proti zubnému kazu. Každodenní používání pasty udržuje dásně a zuby zdravé. Táto prírodná pasta sa šetrne stará o ústa a zuby. Je vyrobená iba z kvalitných, čisto prírodných látok. Objem zubnej pasty SPLAT je 100 ml. Mentolová príchuť zaistí, že čistenie zubov bude pre každého príjemnou záležitosťou. Pre príjemný dych, krásne biele a zdravé zuby používajte zubnú pastu SPLAT a k nej vhodne vybranú zubnú kefku.

Zubná pasta SPLAT Professional Medical Herbs 100 ml Screen
Zubná pasta SPLAT Professional Medical Herbs 100 ml Lifestyle

Hlavné vlastnosti zubnej pasty SPLAT Professional Medical Herbs 100 ml

  • Univerzálna zubná pasta SPLAT vám príde vhod na každodennú hygienu
  • Obstojí aj proti paradentóze
  • Zabezpečuje ďasná pred zápalom a bráni ich krvácaniu
  • Významným kladom je obsah fluoridu
  • Je založená iba na prírodnej báze
  • Zubná pasta má objem 100 ml
  • Čistenie zubov spríjemní mentolová príchuť
  • Zubná pasta SPLAT udrží zuby zdravé pre krásny úsmev

Zloženie

Hydrogenated Starch Hydrolysate, hydratovaný oxid kremičitý Aqua, PEG-8, Sodium Coco-Sulfate, Aróma, Xanthan Gum, Calcium Lactate, Sodium Monofluorophosphate, PVP, Sodium Methylparabén, Sodium Saccharin, Propylene Glycol, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Crataegus Monogyna Fruit Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, papaín, Pelargonium Graveolens Stem Leaf Oil, CI 42090, CI 19140, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene. Fluoride content – 0,1 % (1000 ppm)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Proti paradentóze, Ochrana ďasien, S fluoridom, Prírodná

Objem a príchuť

Objem 100 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1731
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7640168930097
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12