Obnoviť stránku

SPLAT Special Blackwood Čierna 75 ml

4,8 11 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI15
Kód bude uplatnený automaticky.
7,30 €
Garancia najlepšej ceny
8,59 €

SPLAT Special Blackwood Čierna 75 ml

Zubná pasta spolu s kefkou predstavuje základ každodennej zubnej hygieny. Vyberte si takú, ktorá najlepšie zodpovedá vašim potrebám. Zubná pasta SPLAT predstavuje efektívny spôsob čistenia a bielenia zubov hlavne pre fajčiarov. Je zameraná na hĺbkové čistenie a odstraňovanie škvŕn od nikotínu, kávy alebo napríklad červeného vína. Zubná pasta SPLAT na bielenie zubov eliminuje tmavé pigmenty v samotnej štruktúre zuba. Vyrába sa bez fluoridu, čo z nej robí vynikajúci prípravok pre citlivé osoby, ktorým tieto zlúčeniny spôsobia nepríjemnú vyrážku okolo úst. Zubná pasta bez fluoridu zvláda dobre ochrániť proti zubnému kazu aj remineralizovať zubnú sklovinu. Pridané aktívne uhlie zaisťuje vybielenie zubnej skloviny. Pomáha odstraňovať škvrny a chráni zuby pred zubným kazom. Objem zubnej pasty SPLAT je 75 ml. Mentolová príchuť vás potom bude sprevádzať aj po čistení zubov. Na zachovanie zdravého chrupu, sviežeho dychu a bielych zubov vyskúšajte pastu na zuby SPLAT spoločne s vyhovujúcou zubnou kefkou.

Zubná pasta SPLAT Special Blackwood Čierna 75 ml Screen
Zubná pasta SPLAT Special Blackwood Čierna 75 ml Lifestyle

Zásadné prednosti zubnej pasty SPLAT Special Blackwood Čierna 75 ml

  • Zubná pasta SPLAT likviduje škvrny po červenom víne, káve či nikotíne
  • Bieliaca zubná pasta SPLAT odstráni nežiaduce pigmenty
  • Vyrába sa bez fluoridu
  • Dopĺňa ju aktívne uhlie
  • Objem zubnej pasty je 75 ml
  • Čisteniu zubov pridá na obľúbenosti mentolová príchuť
  • Zubná pasta SPLAT zaistí zdravé zuby a žiarivý úsmev

Zloženie

Aqua, hydratovaný oxid kremičitý Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerín, Maltooligosyl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aróma, Cellulose Gum, Charcoal Powder, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Stevia rebaudiana Leaf Extract, Sodium Benzoate, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Potassium Sorbate, Mentol, O-Cymeň-5-ol, Juniperus Communis Sprout Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre fajčiarov

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, S aktívnym uhlím

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1734
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7640168930288
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02