Obnoviť stránku

SPLAT Professional Ultracomplex 100 ml

4,9 22 hodnotení
Cenová bomba
4,39 € Ušetríte 0,60 €

SPLAT Professional Ultracomplex 100 ml

Aby boli účinky zubnej pasty pre vaše zuby čo najlepšie, vyberte si vždy pastu najlepšie zodpovedajúcu vašim potrebám. Zubná pasta SPLAT poteší osoby s citlivými zubami. Vďaka špeciálnej receptúre zmenšuje citlivosť zubov a tlmí ich prípadnú bolesť. Zubná pasta SPLAT na bielenie zubov zuby vybieli a zároveň sa stará o zdravotný stav ďasien aj o správnu silu zubnej skloviny. Vyrába sa bez fluoridu, vďaka čomu vyhovuje aj alergickým osobám, ktorým tieto zlúčeniny privodia nepríjemnú kontaktnú dermatitídu. Zubná pasta bez fluoridu dokonale chráni proti zubnému kazu a zároveň dokáže aj remineralizovať zubnú sklovinu. Pri jej opakovanom používaní zaznamenáte posilnenie zubnej skloviny a vznik ochrannej vrstvy. Okrem toho sa budú zuby prirodzene lesknúť. Jedincom so zvýšenou početnosťou zubných kazov bezpochyby pomôže aj vyššie percento pridaných látok, ktoré zabraňujú baktériám v množení, a tým zmenšujú kazivosť zubov. Táto prírodná zubná pasta ponúka šetrnú starostlivosť o zuby aj ústnu dutinu. Nezaťažuje vás umelou parfumáciou, príchuťou ani chemickými penidlami. Objem zubnej pasty SPLAT je 100 ml. Mentolová príchuť zanechá v ústach príjemný pocit aj po skončení čistenia zubov. Na zachovanie zdravého chrupu, sviežeho dychu a bielych zubov vyskúšajte pastu na zuby SPLAT spoločne s vyhovujúcou zubnou kefkou.

Zubná pasta SPLAT Professional Ultracomplex 100 ml Screen
Zubná pasta SPLAT Professional Ultracomplex 100 ml Lifestyle

Zásadné prednosti zubnej pasty SPLAT Professional Ultracomplex 100 ml

  • Pasta na zuby SPLAT pre citlivé zuby tíši ich podráždenie
  • Zubná pasta na bielenie zubov SPLAT sa vysporiada s tmavými pigmentmi
  • Jej zloženie je bez fluoridu
  • Pri častom používaní podporuje posilňovanie zubnej skloviny
  • Účinné zložky minimalizujú riziko vzniku zubného kazu
  • Je nabitá ingredienciami zo sveta prírody
  • Zubná pasta disponuje objemom 100 ml
  • Čistenie zubov doplní mentolová príchuť
  • Zubná pasta SPLAT udrží svieži dych po dlhú dobu

Zloženie

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, hydratovaný oxid kremičitý PEG-8, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Aróma, Sodium Bicarbonate, Potassium Nitrate, Calcium Lactate, CI 77891, Zinc Citrate, Sodium Methylparabén, PVP, Hydroxyapatite, Sodium Saccharin, Bisabolol, papaín, Limonene. Fluoride free.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Prírodná

Objem a príchuť

Objem 100 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1732
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7640168930172
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06