Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Reproduktory Logitech

Reproduktory Logitech

Reproduktory Logitech: Zvuk nevídaných rozmerov

Švajčiarska spoločnosť Logitech pôsobí na trhu s príslušenstvom pre výpočtovú techniku ​​už od roku 1981. Okrem iného, vyvíja aj výkonné reproduktory, ktorých audio oceníte predovšetkým pri hraní a práci na počítači. Čerstvou novinkou sú reproduktory k mobilu, s ktorými si užijete veľa zábavy napríklad na cestách. Repro Logitech využíva potenciál pokročilých technológií a kombinuje ho s dobrými akustickými vlastnosťami.

PC repro Logitech

Reproduktory Logitech

Reproduktory Logitech k počítaču skvele doplnia váš herný či pracovný kútik o uspokojivé audio, s ktorým si chvíle pred obrazovkou užijete vždy naplno. PC repro Logitech vám prinesú čistý priestorový zvuk so silnými basami, ktorý oceníte pri hraní hier, sledovaní filmov alebo počúvaní obľúbených skladieb. Prostredníctvom ovládacieho panela na bočnej strane pravého reproduktora môžete potom ovládať napájanie, meniť hlasitosť alebo pripojiť slúchadlá.

Reproduktory k mobilu Logitech

Originálny dizajn Logitech reproduktorov k mobilu v spojení s ráznymi basami obohatia atmosféru každého stretnutia s vašimi priateľmi. Vďaka praktickým tvarom a malým rozmerom ich ľahko schováte do batohu či vrecka nohavíc. Prenosné repro Logitech je vyrobené z veľmi odolných materiálov a je tak odolnejšie voči mechanickému poškodeniu či prachu. S inteligentným telefónom alebo tabletom ho prepojíte pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth.

Repro k mobilu Logitech
Bezdrôtové repro Logitech

Bezdrôtové reproduktory Logitech

Doprajte si tú pravú voľnosť s bezdrôtovými reproduktormi Logitech a rozmiestnite si ich presne tak, ako potrebujete. O prepojenie smartfónu či počítača s reproduktorom sa stará technológia Bluetooth. Vďaka až 20 m dosahu môžete s mobilom bez problémov prechádzať medzi miestnosťami bez toho, aby došlo k strate pripojenia. Bezdrôtové repro Logitech využíva veľkokapacitné Li-Ion batérie a ponúka až desiatky hodín počúvania.

Reproduktory Logitech s priestorovým zvukom

Audio systémy Logitech s certifikáciou THX vám sprostredkujú veľmi vernú reprodukciu zvuku. Disponujú neuveriteľným výkonom, vďaka ktorému dokážu plne ozvučiť aj naozaj veľké miestnosti. Reproduktorové sústavy k PC Logitech navyše dokážu dekódovať zvukové stopy vo formátoch Dolby Digital alebo DTS. Nastavovanie basových zložiek a ovládanie hlasitosti môžete vykonávať priamo na reproduktoroch alebo pomocou diaľkového ovládača.

Reproduktory s priestorovým zvukom Logitech
Vodoodolný reproduktor Logitech

Vysokoodolné prenosné reproduktory Logitech

Prenosné reproduktory Logitech sú prispôsobené na každé ozajstné dobrodružstvo. Pogumované hrany a pevné materiály im prepožičiavajú odolnosť voči nárazom, ktorá sa často hodí na výletoch do prírody alebo na divokej párty. Odolnosť IPX7 ich zase chráni pred striekajúcou vodou, alebo dokonca pred namočením. Počúvanie obľúbeného interpreta si tak s odolnými reproduktormi Logitech budete môcť užiť ako v daždi, tak aj počas slnečného dňa pri bazéne.

Spresniť parametre
17 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07