Obnoviť stránku

Logitech G560

4,8 32 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
208,90 €

Logitech G560


Nechajte sa vtiahnuť do hry

Výkonné 2.1 herné reproduktory Logitech G560 zaistia špičkový zvukový a vizuálny zážitok, ktorý vás doslova vtiahne do herného sveta či deja filmu. Táto zostava zaujme nielen vynikajúcim zvukovým výkonom 240 W, ale aj farebným dizajnovým podsvietením LIGHTSYNC, zvukovým vizualizérom a podporou priestorového zvuku s technológiou DTS:X Ultra.


Kľúčové vlastnosti herných reproduktorov Logitech G560

  • Kompaktný reproduktorový systém 2.1 (2 satelity a subwoofer)
  • Virtuálny priestorový zvuk DST:X Ultra
  • Špičkový zvuk s výkonom 240 W
  • Pripojenie zariadenia prostredníctvom Bluetooth, 3,5 mm alebo USB
  • Podsvietenie LIGHTSYNC reagujúce na stav hry alebo obrazu
  • Ovládacie tlačidlá priamo na reproduktore
  • Programovateľné tlačidlo G-Key

RGB podsvietenie LIGHTSYNC

S technológiu LIGHTSYNC budete pri hraní hier ešte hlbšie vtiahnutí do akcie vďaka automaticky riadeným efektom podsvietenia s 16,8 miliónmi farieb, ktoré sú vopred naprogramované v mnohých populárnych hrách už samotnými vývojármi. Technológia LIGHTSYNC reaguje výraznými svetelnými efektami na výbuchy, približujúcich sa nepriateľov, zranenia, vyliečenia atď. Reproduktory Logitech G560 posunú vaše hranie ešte o kus ďalej.


Hra za hranicami monitora

Pomocou programu Logitech Gaming Software (LGS) môžete zvoliť ľubovoľnú oblasť na svojom monitore a priradiť ju k niektorej zo štyroch zón podsvietenia. Reproduktory Logitech G560 následne v reálnom čase snímajú oblasť a harmonizujú podsvietenie reproduktora s farbami na monitore. Výsledkom je úchvatné priestorové osvetlenie, ktoré vás doslova vtiahne do herného sveta.


Svetlá riadené hudbou

Integrovaný zvukový vizualizér vdýchne vašej hudbe život. Pri nastavení nízkej hlasitosti reproduktorov budú svetlá simulovať tlmený efekt dýchania. Pri vysokej hlasitosti svetlo pulzuje do rytmu hudby – zadné svetlá reagujú na hlboké basy, svetla umiestnené vpredu znázorňujú stredné a vysoké frekvencie. Farby a efekty zvukovej vizualizácie reproduktorov Logitech G560 ľahko nastavíte prostredníctvom Logitech Gaming Software.


Špičková zvuková reprodukcia

Mohutný zvuk so špičkovým výkonom 240 W (120 wattov RMS) je prenášaný do subwoofera s otvorom smerujúcim nadol a dvoch satelitných reproduktorov s ľahkými, vysoko-pevnostnými kovovými meničmi. Vďaka tomuto jedinečnému systému reprodukcie počujete každučký detail tak, ako ho zamýšľali jeho tvorcovia, a to zo všetkých možných uhlov.


3D priestorový zvuk

Vďaka priestorovej technológii DTS:X Ultra je vytvorené dokonalé 3D zvukové pole, ktoré vás obklopí zvukovou kulisou herných svetov. S DTS:X Ultra poskytnú viackanálové hudobné zdroje zvukový zážitok mnohých rozmerov. Každý kanál zvukového mixu má svoje jedinečné umiestnenie, vďaka čomu je maximálne umocnený realistický zážitok.


Široká kompatibilita

Reproduktory Logitech G560 je možné pripojiť k rôznym zdrojom zvuku cez rozhranie USB, Jack 3,5 mm a Bluetooth. Pripojením cez USB kábel získate verný digitálny zvuk s podsvietením LIGHTSYNC a 3D priestorovou technológiou DTS:X Ultra. Vďaka funkcii Logitech Easy-Switch môžete navyše plynulo prepínať medzi 4 pripojenými zariadeniami.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.1

Charakteristika

Frekvencia do 18 000 Hz
Impedancia 10 Ohm

Vlastnosti a funkcie

Formáty priestorového zvuku DTS: X

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Drôtový, Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 16,6 cm
Hĺbka 11,8 cm
Výška 14,8 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 25,5 cm
Hĺbka 20,7 cm
Výška 40,4 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 7,29 kg

Určenie

Určenie K počítaču

Farba

Farba Čierna
Kód:  LJ010d6a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  980-001301

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16