Obnoviť stránku

Logitech Speaker System Z906

4,8 442 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA10
Kód bude uplatnený automaticky.
215,91 €
Garancia najlepšej ceny
239,90 €

Logitech Speaker System Z906

 
Logitech Z906 5.1

reproduktory s certifikáciou thx

Logitech Z906

Priestorový zvuk pre tv alebo herný pc

Vychutnajte si maximálny zvukový pôžitok s prémiovou zostavou Logitech Speaker System Z906. Tieto reproduktory v konfigurácii 5.1 ponúkajú celkový zvukový výkon 500 W so schopnosťou dekódovať zvukové stopy vo formáte Dolby Digital a DTS.

HLAVNÉ FUNKCIE

 

5.1 REPRODUKTORY

Okrem perfektného zvuku oceníte u reproduktorov Logitech Z906 aj mimoriadne podarený dizajn. Po všetkých stránkach ide o vlajkovú loď spoločnosti Logitech v oblasti reproduktorov.

Logitech Z906

SILNÝ ZVUKOVÝ ZÁŽITOK

Dostatočne bohaté a neskreslené basy poskytuje sade subwoofer s výkonom 165 W a bočným výstupom, ktorý môžete umiestniť kamkoľvek, napríklad aj na podlahu. O dotvorenie priestorového zážitku sa postará štvorica satelitných a jeden stredový reproduktor. Vďaka pokročilému dekodéru je navyše systém schopný vytvoriť viackanálový zvuk aj z obyčajného sterea.

Logitech Z906

VÝRAZNÝ ZVUK

Systém v konfigurácii 5.1 bol priamo navrhnutý pre konzumáciu priestorového zvuku. Či už ide o hry alebo filmové trháky.

Logitech Z906

UNIVERZÁLNEMOŽNOSTI PRIPOJENIA

Systém Logitech Z906 zvládne obslúžiť až šesť kompatibilných zariadení prostredníctvom vstupov 3,5 mm, RCA, priamym vstupom šiestich kanálov a digitálnym koaxiálnym alebo optickým vstupom.

Logitech Z906

POHODLNÉ OVLÁDANIE

Všetko je možné ovládať pomocou špeciálneho ovládacieho panela. S jeho pomocou môžete napríklad regulovať hlasitosť jednotlivých satelitov. Pre základné voľby je potom pripravený bezdrôtový ovládač s malými rozmermi.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, RCA – Cinch

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Drôtový

Hmotnosť

Celková hmotnosť 16 kg

Určenie

Určenie K počítaču

Farba

Farba Čierna
Kód:  JL081a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  980-000468
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19