Obnoviť stránku

Logitech Z407

4,4 37 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
109,90 €

Logitech Z407

 
LOGITECH

ŠPIČKOVÝ ZVUK A POHODLNÉ OVLÁDANIE

Reproduktory Logitech Z407

2.1 reproduktory s technológiou bluetooth

Súprava 2.1 reproduktorov Logitech Z407 sa skladá z dvoch vyladených 10 W satelitov a aktívneho 20 W subwoofera, ktorý dodá hudbe, filmom, alebo počítačovým hrám rezonujúce basy s úžasnou čistotou. Reproduktorom nechýba ani bezdrôtový otočný ovládač na pohodlné diaľkové ovládanie a Bluetooth rozhranie na prehrávanie hudby z mobilných zariadení.

HLAVNÉ FUNKCIE

 
Reproduktory Logitech Z407

VYCHUTNAJTE SI POHLCUJÚCI ZVUK

Reproduktory Logitech Z407 poskytujú reálny zvuk s úžasným výkonom 40 W (RMS) od jasných výšok po silné tóny v strednom a nízkom pásme. Digitálna technológia DSP sa postará o vyvážený zvukový profil so zlepšenými basmi. Špičkový výkon reproduktorov Logitech Z407 dosahuje dokonca hodnotu 80 W.

Reproduktory Logitech Z407

INTUITÍVNE BEZDRÔTOVÉ OVLÁDANIE

Pomocou bezdrôtového otočného ovládača s dosahom 20 metrov môžete pohodlne ovládať reproduktory Logitech Z407 na diaľku. Ovládač stačí stlačiť, alebo otočiť na pozastavenie prehrávania, preskakovanie skladieb, reguláciu hlasitosti, či doladenie basov.

Reproduktory Logitech Z407

REPRODUKTORY Logitech Z407 MAJÚ MODERNÝ DIZAJN A KOMPAKTNÚ VEĽKOSŤ

Reproduktory Logitech Z407 vás zaujmú elegantným oválnym dizajnom v modernej grafitovej farbe, vďaka ktorej dokonale splynú s vašou počítačovou zostavou. Reproduktory môžete umiestniť do vzpriamenej, alebo vodorovnej polohy a vďaka kompaktnej veľkosti ich môžete skryť pod monitorom a ušetriť tak priestor na pracovnom stole.

Reproduktory Logitech Z407

LOGITECH Z407 PONÚKAJÚ TRI SPÔSOBY PRIPOJENIA

K reproduktorom Logitech Z407 môžete pripojiť až tri zariadenia prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth, alebo micro USB a 3,5 mm jack konektora. Medzi jednotlivými vstupmi je možné rýchlo prepínať pomocou tlačidiel na spodnej strane otočného ovládača reproduktorov. O aktívnom zdroji vás informuje farebný LED indikátor.




Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0

Charakteristika

Výkon RMS 40 W

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Drôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 9,39 cm
Hĺbka 8,52 cm
Výška 19,99 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 23,4 cm
Hĺbka 18 cm
Výška 24 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 3,2 kg

Určenie

Určenie K počítaču

Farba

Farba Čierna
Kód:  JL010a7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  980-001348

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08