Obnoviť stránku

Procesory Intel

Procesory Intel

Procesory Intel – na každú príležitosť

Intel je celosvetovo známa spoločnosť, ktorú netreba nejako zvlášť predstavovať. Preslávila sa predovšetkým výrobou procesorov pre servery, desktopové počítače, notebooky, ale aj pre mobilné zariadenia. Najznámejšími zástupcami sú procesory z rodiny Intel Core, teraz dostupné už v 14. generácii Raptor Lake Refresh, ďalej serverové procesory Intel Xeon a procesory na nenáročné využitie Intel Pentium a Celeron. Už štrnásta generácia procesorov Intel Core prináša celý rad technologických noviniek a vylepšení. Čítajte ďalej a zoznámte sa s nami s bohatou ponukou Intel Core Raptor Lake Refresh, ale aj inovovanou ponukou Intel Xeon, ktorá je určená pre najnáročnejšie pracovné stanice a servery.

Procesory Intel Core Raptor Lake Refresh

Nadupané herné procesory 14. generácie Intel Core (rad „K“)

Herné procesory Intel Core Raptor Lake Refresh radu K sú vytvorené pre potreby všetkých moderných hráčov. Vďaka umelej inteligencii, hybridnej architektúre kombinujúcej výkonné a efektívne jadrá a vylepšenej cache pamäti prinášajú plynulý herný zážitok a pohodlné streamovanie v maximálnej kvalite. Technológie ako Intel® Extreme Tuning Utility či Intel® Smart Cache potom robia procesory Intel i5, i7 a i9 14. generácie ešte výkonnejšími a pripravenejšími. Pokiaľ to teda s hraním myslíte vážne, generácia Raptor Lake Refresh je ideálnou voľbou. Vyberte si medzi skvelými čipmi Intel Core i5, high-endovými i7 alebo nekompromisnými až 24-jadrovými procesormi Intel Core i9.

Procesory Intel Core 14. generácie na domáce a pracovné využitie

Procesory Intel Core i3, i5 a i7 14. generácie sú zároveň perfektnou voľbou pre akýkoľvek domáci či pracovný počítač. Vďaka kombinácii výkonných a efektívnych jadier a modernej výrobnej technológii sa môžete spoľahnúť na prvotriedny výkon pre najnáročnejší multitasking, streaming vo vysokom rozlíšení alebo napríklad pohodlnú prácu s multimédiami a editáciu fotiek či videí v akomkoľvek formáte. Procesory Intel Core Raptor Lake Refresh sa navyše chvália natívnou podporou Intel® WiFi 6/6E (s možnosťou rozšírenia až na verziu WiFi 7) a Thunderbolt™ 4, o rýchlosť prenosu vašich dát alebo plynulý streaming sa tak rozhodne báť nemusíte.

14. generácia procesorov Intel Core
Procesory Intel Xeon W

Špičkové procesory Intel Xeon W pre pracovné stanice

Intel Xeon W sú špičkové procesory navrhnuté špeciálne pre pracovné stanice a profesionálne nasadenie. Tieto čipy poskytujú vysoký výkon a spoľahlivosť pre náročné úlohy, ako sú profesionálne grafické práce, vedecké simulácie a náročné výpočty. S vyšším počtom jadier a vlákien, podporou ECC pamäte a optimalizáciami pre náročné aplikácie, ako sú 3D modelovanie alebo videoediting, sú Xeon W ideálne pre používateľov, ktorí potrebujú spoľahlivý a výkonný hardvér na profesionálne účely. Navyše sú tieto procesory často vybavené technológiami pre virtualizáciu a podporujú širokú škálu pracovných staníc, od stolových po výkonné servery.

Spresniť parametre
79 položiek

Procesory Intel

Spoločnosť Intel Corporation, ktorá je vôbec najväčším svetovým výrobcom polovodičových čipov a mikroprocesorov, bola založená v roku 1969 pánmi Robertom Noycom a Gordonom Moorom v americkej Santa Clare v lokalite, ktorá je príznačne označovaná ako Kremíkové údolie.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04