Obnoviť stránku

Webkamery

Webkamery dnes slúžia predovšetkým na uskutočňovanie videokonferencií, skypových hovorov a natáčanie youtube videí. Najdôležitejším kritériom pri ich výbere je ich rozlíšenie, ale zabúdať by ste nemali ani na to, koľko snímok za sekundu zvládnu spracovať, alebo na ich doplnkové funkcie.

Pokračovať
Spresniť parametre
167 položiek

Webkamery

Webové kamery (alebo tiež webkamery) sú zariadenia, ktoré sa veľmi podobajú klasickým kamerám alebo digitálnym fotoaparátom. Často majú vstavaný aj mikrofón a k počítaču sa pripájajú cez populárny port USB. Bežne ich používame predovšetkým na videokomunikáciu cez internet, fotenie alebo nahrávanie videí do počítača. Napriek tomu webkamery slúžia aj v iných situáciách.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16