Obnoviť stránku

MSI H97I AC

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI H97I AC

Spoločnosť MSI sa pýši viac ako dvadsaťpäťročnými skúsenosťami v navrhovaní a výrobe IT produktov s vysokou úžitkovou hodnotou. Základné dosky, ktoré vznikajú v spolupráci so spoločnosťou Intel, patria medzi dlhodobo stabilné a spoľahlivé zariadenia. Nové čipové sady na osvedčenej platforme LGA 1150 so sebou prinášajú podporu existujúcich procesov Haswell , modernizovaných Haswell Refresh a pripravovaných kúskov pod kódovým označením Broadwell .
Cenovo atraktívna základná doska v extra malom formáte mini-ITX určená pre všetkých, ktorí chcú nový, veľmi kompaktný domáci počítač pre rôznorodé využitie od bežných multimédií až po hranie hier vo vysokom rozlíšení. Zodpovedá štandardu Military Class 4 a zaručuje tak absolútnu spoľahlivosť a stabilitu aj pri najnáročnejších herných scenároch. Devízou modelu je tiež podpora operačných pamätí až do 1600 MHz aj unikátna technológia OC Genie 4 na jednoduché pretaktovanie počas jednej sekundy.
Ak máte záujem o špičkový stroj umiestnený v čo najmenšej skrini, bude pre vás H97I AC tou pravou voľbou. Poslúži, napríklad ako náhrada za hernú konzolu, ktorú po osadení potrebných komponentov hravo svojím výkonom prekoná. Nemusíte sa vôbec spoliehať len na integrovanú grafiku v procesore, ale rovno môžete siahnuť po dedikovanej so špičkovým výkonom. Máte totiž k dispozícii plný slot PCI Express x16 3.0 . Potrebnú bezdrôtovú konektivitu má na svedomí kombinovaný modul Wi-Fi, Bluetooth a WiDi pod taktovkou spoločnosti Intel. Duálna a najmä rýchla sieť štandardu 802.11ac poteší úplne každého.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel H97

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi konektor
Interný Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA366c2b
Produktové číslo:  H97I AC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01