Obnoviť stránku

MSI E3 Krait GAMING V5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI E3 Krait GAMING V5

Táto základná doska v ATX prevedení z dielne MSI je primárne určená pre hráčov. V skutočnosti ale predstavuje univerzálne riešenie ako pre gaming, tak i na serverové použitie. Svojím charakterom je doska určená na zostavenie takého stroja, ktorý uspokojí všetkých hráčov a IT geek zároveň - hrajte najnovšie hry a prevádzkujte aj svoj domáci server. Doska podporuje rýchle serverové DDR4 ECC pamäte, teda moduly s automatickou korekciou chýb. Ďalej ju vďaka socketu LGA1151 môžete osadiť ako serverovými procesormi Intel Xeon E3-1200 v5, tak aj našlapnutými procesormi radu Intel Core. Pre dostatočný herný výkon nechýba miesto pre dve grafické karty a podpora funkcie AMD CrossFire.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny pre hernú zostavu, pracovnú stanicu aj domáci server
  • Podpora DDR4 ECC serverových pamäťových modulov
  • Socket LGA1151 umožňuje osadenie procesormi Intel Xeon aj Core i7 a nižšími
  • Technológia AMD CrossFire podporuje dve grafické karty pre maximálny herný zážitok
  • UEFI grafický BIOS na jednoduchú administráciu, prehľad parametrov aj taktovania
  • Moderný M.2 slot pre ultrarýchle SSD disky

Na hry aj pre pracovné nasadenie

Osaďte motherboard E3 Krait GAMING V5 najnovšou generáciou Intel procesorov z rodiny Skylake, napríklad Core i7 alebo nižšími, venujte sa hraniu a užite si extrémny výkon vďaka možnosti pretaktovania alebo zvoľte serverové procesory radu Intel Xeon E3-1200 v5, ktoré síce nie sú vhodné na pretaktovanie, za to ale ponúkajú extrémnu stabilitu a spoľahlivosť.

Či už sa rozhodnete akokoľvek, môžete naplno využiť výhody M.2 rozhrania na pripojenie ultrarýchlych SSD diskov aj rýchleho SATA 6 Gb/s rozhrania na svižný chod jedného či viacerých HDD. Podpora zapojenia do RAID umožňuje zrkadlenie diskov, takže sú vaše dáta v prípade zlyhania jedného z nich vždy bezpečne zálohované na druhom. Samozrejme nechýba ani šestica rýchlych USB 3.1 portov z toho jeden s obojstranným konektorom USB-C. Na pripojenie periférii sa potom hodí štvorica USB 2.0 portov. O sieťovú komunikáciu sa stará gigabitová sieťová karta a o zvuk zase integrovaná 8 kanálová zvuková karta Realtek.

Moderná technológia od Intelu

Základná doska sa teší podpore technológie Intel Rapid Storage, ktorá optimalizuje dátové prenosy medzi diskami a dosahuje tak vyššie rýchlosti a stability pri menšej spotrebe energie. Ďalej dynamicky pracuje s najčastejšie používanými dátami aplikácií a ukladá ich primárne na SSD jednotku, zatiaľ čo objemnejšie dáta odkladá na HDD. Vďaka tomu sa významne skracuje prístupová doba k dátam a dochádza k zrýchleniu celého systému i práci s aplikáciami.

Druhou novinkou je podpora technológie Intel Extreme Memory Profile (XMP), ktorá umožňuje jednoduché a rýchle pretaktovanie pamätí aj procesora na úrovni BIOSu alebo prostredníctvom konkrétnej aplikácie, ktorá pracuje pod operačným systémom. V kombinácii s grafickým UEFI BIOS-om s podporou myši sa v ňom veľmi ľahko a rýchlo zorientujete.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel C232

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AA392p2e
Produktové číslo:  E3 KRAIT GAMING V5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06