Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Miele

Miele Triflex HX2

Maximálna flexibilita a komfort pri vysávaní.

Viac informácií
4 kartuše Miele UltraPhase 1 a 3 kartuše UltraPhase 2 zadarmo

Práčky Miele s unikátnym dávkovaním TwinDos Vám ušetria až 30 % pracieho prostriedku.

Viac informácií
predĺžená záruka na vreckové vysávače Miele

Predĺžená záruka na vreckové vysávače Miele

Viac informácií
predĺžená záruka na chladenie Miele

Predĺžená záruka na chladenie Miele

Viac informácií

Miele Online Brand Store

Čistá domácnosť

Kuchynské vybavenie


Produktové novinky

Immer Besser

Dobré dôvody, prečo sa rozhodnúť pre Miele spotrebiče

Miele – značka, ktorej ľudia po celom svete dôverujú už prakticky 120 rokov. Od samotného založenia v roku 1989 je spoločnosť Miele symbolom kvality, dlhej životnosti a maximálnej spoľahlivosti. Vďaka týmto skvelým vlastnostiam sa už dlho drží v špičke segmentu prémiových spotrebičov.

Zobraziť ďalšie dôvody

Značka Miele

Spoločnosť Miele už od roku 1899 vyrába prémiové spotrebiče pre domácnosť a využitie v profesionálnych prevádzkach. V súčasnosti má zastúpenie na všetkých piatich kontinentoch. Firemné motto Immer besser – Vždy lepšie – odkazuje na hodnoty, ktoré Miele po celú dobu svojej existencie vyznáva.

Kvalita Miele

Miele môžeme smelo prirovnať k spoločnosti Apple. Akonáhle si raz na vlastnej koži vyskúšate výslednú kvalitu spotrebičov, tak pri ďalšom nákupe zostanete veľmi pravdepodobne verní tejto zavedenej nemeckej značke. A rozhodne neurobíte chybu. Podobne, ako viac než 90 percent zákazníkov značky Miele v Nemecku, ktorí zachovávajú spoločnosti Miele vernosť a značku Miele odporúčajú.

Komfort Miele

Vďaka dlhoročným skúsenostiam sa obsluha spotrebičov Miele stala až geniálne jednoduchá. Nechýbajú úplne automatické programy, dotykové displeje, ale aj úplne obyčajné, a v niektorých prípadoch dokonca žiaduce, ovládanie pomocou klasického otočného ovládača.

Dizajn Miele

Spotrebiče Miele sa stávajú pravidelnými víťazmi mnohých nezávislých spotrebiteľských testov po celom svete a sú oceňované aj v prestížnych dizajnových súťažiach (napr. Red Dot Design Award). V mnohých krajinách je Miele najuznávanejšou značkou v odbore.

Hospodárnosť Miele

Ako jediný výrobca domácich spotrebičov testuje Miele svoje produkty na životnosť 20 rokov. Okrem vysokej kvality prístrojov, neustálych technologických inovácií a vysokej úžitkovej hodnoty, Miele kladie veľký dôraz aj na trvalo udržateľné rokovania. Vysoké etické štandardy uplatňuje firma aj v prístupe k zákazníkom, spolupracovníkom a obchodným partnerom.

História Miele

Spoločnosť Miele, výrobca prémiových spotrebičov pre domácnosť a profesionálne prevádzky, figuruje na našom trhu už od roku 1991. Jej história však siaha až do roku 1899. Zakladateľmi sa stali Carl Miele a Reinhard Zinkann.

Spresniť parametre
248 položiek

Miele

V kategórii Miele máme práve teraz na Alza.sk celkom 248 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06