Obnoviť stránku

Chladničky Miele

MIELE logo
predĺžená záruka na chladiace zariadenia
Chladničky Miele

Hlavné prednosti chladiacich systémov Miele

Miele chladničky – vysoká výkonnosť a šetrné zaobchádzanie s prírodnými zdrojmi

Miele chladničky sú vybavené účinným chladiacim okruhom a modernými izolačnými materiálmi. Používanie energeticky nenáročných výrobkov šetrí nielen vaše peniaze, ale aj životné prostredie.

Vnútorné osvetlenie Miele chladničky kvalitnými LED diódami

V porovnaní s klasickými žiarovkami je LED osvetlenie výrazne účinnejšie, nevyžaduje zložitú údržbu a jeho životnosť je neporovnateľne vyššia. Vysoká svietivosť kvalitných diód je zárukou, že vnútro chladničky Miele bude optimálne a štýlovo osvetlené.

Exkluzívna kvalita a hygienická čistota ComfortClean

Každá Miele chladnička z radu K 10.000, K 20.000 a K 30.000 vám ponúka vo svojich dverách možnosť bezpečného a praktického uloženia fliaš. Držiaky na fľaše sú vyrobené z prvotriedneho materiálu SAN, odolného proti chemikáliám, poškriabaniu aj teplotným rozdielom. Možno ich umývať v umývačke riadu pri teplote do 55 °C.

Zobraziť ďalšie dôvody

Miele chladnička so systémom DynaCool pre optimálnu vnútornú teplotu a vlhkosť

Jednou z nutných podmienok perfektného skladovania potravín a vína je nielen optimálna teplota, ale aj vlhkosť vzduchu. Preto sú Miele chladničky vybavené systémom DynaCool. Pomocou integrovaného ventilátora dochádza k rovnomernej cirkulácii vzduchu a tým k optimálnemu rozdeleniu teploty a vlhkosti.

Tiché zatváranie dvierok Miele chladničky vďaka technológii SoftClose

Technológia SoftClose predstavuje veľmi tichý spôsob zatvárania dvierok chladničiek a mrazničiek, ktoré sa navyše zatvárajú skoro samy. Dvierka sa totiž pod uhlom 30° zatvárajú automaticky. Technológia tiež tlmí rázy vznikajúce pri rýchlejšom zatváraní a nikdy už sa nestane, že by ste počuli cinkanie fliaš o seba.

Pohodlný a tichý prístup ku skladovaným potravinám

Vstavané chladničky Miele disponujú praktickými zásuvkami PerfectFresh s výsuvnými pojazdami a samozasúvacou funkciou s tlmením. Aj keď zásuvku vysuniete na maximum, stačí do nej zľahka strčiť a zásuvka sa zvoľna automaticky zavrie. Vďaka tlmeniu ide o tichý a pohodlný proces.

Chladničky Miele s novým LED osvetlením políc FlexiLight

Osvetlenie, ktoré neoslňuje a zároveň dokonale osvieti vnútorný priestor chladničky Miele. Možno ho podľa potrieb umiestniť do ktorejkoľvek výškovej úrovne, vďaka čomu sa nestane, že by potraviny zdroj svetla zakryli. LED osvetlenie políc FlexiLight exkluzívne u Miele chladničiek.

Prepojte svoj inteligentný telefón s chladničkou či vinotékou pomocou aplikácie Miele@mobile

Pomocou Plug & Play zaregistrujete svoju Miele chladničku či vinotéku do aplikácie. Tým získate okamžitý prehľad o chybách a alarmoch zariadenia. Cez aplikáciu môžete získať nielen plnú kontrolu nad vašimi prístrojmi, ale využiť aj možnosť ich diaľkového ovládania.

Filter Active AirClean eliminuje akýkoľvek zápach vnútri Miele chladničky

Potraviny a nápoje treba skladovať nielen v chlade, ale aj v prostredí s neutrálnym zápachom. Filter Active AirClean s kombináciou aktívneho uhlia a prírodného produktu chitosan účinkuje ihneď a nezanechá v chladiacom priestore chladničky Miele takmer žiadne pachy.

Funkcia PerfectFresh na uchovávanie čerstvých potravín

Pre bezpečné uchovávanie mliečnych výrobkov, mäsa či rýb a na dosiahnutie ich dlhšej trvanlivosti je ideálny teplotný rozsah 0 až +3 °C. Presne toto teplotné rozhranie ponúka funkcia PerfectFresh v špeciálnych priehradkách chladničiek Miele. Klíma vlhkej zásuvky je mimoriadne vhodná pre chuť aj zachovanie živín ovocia a zeleniny.

Miele chladnička s exkluzívnou funkciou PerfectFresh Pro

Táto funkcia vám umožní skladovať svoje potraviny ako profesionál. Nejedna Miele chladnička disponuje zásuvkami s označením PerfectFresh Pro, v ktorých je potrebný teplotný rozsah 0 °C do +3 °C automaticky regulovaný. Aby ste mali nad obsahom zásuvky s chladenými potravinami dokonalý prehľad, je tu integrované LED osvetlenie.

Miele chladnička ponúkne ľubovoľne veľký mraziaci priestor

S variabilným mraziacim priestorom chladničky Miele VarioRoom sa už nestane, že by vás zaskočil väčší objem potraviny, ktorá sa do mrazničky jednoducho nezmestí. Zásuvky aj sklenené police môžete jednoducho vybrať, čím priestor pre mrazené potraviny zväčšíte či vytvoríte jeden veľký.

Chladnička Miele s individuálnym nastavením chladničky aj mrazničky

Pri prístrojoch, kde je kombinovaná chladnička s mrazničkou, sú veľkou výhodou dva samostatne regulovateľné chladiace okruhy. Nedochádza medzi nimi k výmene vzduchu, teda ani k prenosu pachov či vlhkosti. Chladiaci výkon zabezpečujú dva kompresory. Vďaka systému DuplexCool presne toto chladničky Miele s mrazničkou umožňujú.

Už nikdy žiadne odmrazovanie

S mrazničkou Miele nebudete riešiť nepríjemné odstraňovanie vrstvy ľadu. Vďaka systému NoFrost sa žiadny ľad netvorí, potraviny nie sú namrznuté a nič vám neprekáža v pohodlnej manipulácii so zásuvkami. Cirkulačné chladenie rovnomerne rozvádza chladný a suchý vzduch v priestore mrazničky, a preto ľad nevzniká.

Miele chladničky s elegantným otváraním Click2open

Nenápadne ukrytá rukoväť Click2open v bočnej strane dvierok umožňuje ľahko prekonať podtlak v chladničke, ktorú možno vďaka tomu veľmi jednoducho a elegantne otvárať. Miele chladnička vybavené touto rukoväťou vyniká čistým vonkajším dizajnom a nevšedným spôsobom otvárania.

Spresniť parametre
20 položiek

Chladničky Miele

V kategórii Chladničky Miele máme práve teraz na Alza.sk celkom 20 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18