Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Digestory Miele

MIELE logo



Hlavné prednosti digestorov Miele

Miele digestor a správna šírka

To, aký široký má byť Miele digestor, závisí najmä od šírky varnej dosky a od možností, ktoré ponúka vaša kuchyňa. Všeobecne by mal byť odsávač pár širší ako varná doska, aby mohol správne zachytiť výpary naplno. Samozrejme v prípade, že vám to priestory neumožňujú, voľte aspoň takú šírku, ako má varná doska.

Technológia CleanCover

Digestor Miele vás zaujme funkciou CleanCover, ktorá zaisťuje ochranu a veľmi jednoduché čistenie. Konkrétne ide o hladkú plochu, vďaka ktorej sa v žiadnom prípade nedostanete do kontaktu s elektrinou ani motorom.

Digestor Miele a spôsob odvetrávania

Digestor Miele ponúka optimálne vedenie odťahu. Navyše, vzhľadom na požiadavky na neustály vývoj ventilačnej techniky, ponúka značka Miele každému spotrebiteľovi ideálny odsávač, a to vrátane kompletného príslušenstva tak, aby bol dosiahnutý perfektný výsledok.

Zobraziť ďalšie dôvody

Digestor Miele – pôsobivý dizajn

Každý digestor Miele sa vyrába s maximálnou starostlivosťou tak, aby bol nielen funkčný a energeticky účinný, ale aj dizajnový. Stropné, vstavané, panelové a podstavné ventilácie nenarušia vzhľad vašej kuchyne, naopak nástenné a ostrovné odsávače Miele sa stanú pútačom vašej kuchyne.

ECO motor

Ak by ste porovnávali štandardné ventilátory, zistili by ste, že digestory Miele šetria na jednosmerný prúd až 50 % energie. Motor je nielen úsporný, ale aj dokonale výkonný.

Miele digestor má tukové filtre z antikora

Miele digestor je skutočne príjemný na pohľad – vďaka vysokej schopnosti odmasťovania sa nemusíte báť, že by ste pred sebou mali stále nevzhľadne umastené filtre. Výhodou je ľahké čistenie v umývačke riadu.

Inteligentná technológia Con@ctivity

Už sa nemusíte trápiť s neustálym korigovaním ventilácie podľa toho, v akej fáze varenia práve ste. Digestor Miele sa pýši inteligentnou technológiou Con@ctivity, ktorá automaticky reaguje na nastavenie varnej dosky.

Miele digestor s komfortným ovládaním SmartControl

Kvalitné a funkčné dotykové ovládanie SmartControl zaistí, že Miele digestor sa skutočne jednoducho nastavuje. Základom je žltá indikácia všetkých úkonov a zaujímavá funkcia stmievania.

Kompletné príslušenstvo a optimálna starostlivosť

Pre digestory Miele je v ponuke originálne príslušenstvo, aby ste mali zaručené vždy najlepšie výsledky. Čo sa týka starostlivosti, v ponuke nájdete špeciálne ošetrujúce prostriedky, vďaka ktorým bude váš Miele digestor vyzerať stále ako nový, navyše bránia jeho poškodeniu a podporujú jeho funkčnosť.


Vybavenie sa môže líšiť v závislosti od modelu.

Spresniť parametre
15 položiek

Digestory Miele

V kategórii Digestory Miele máme práve teraz na Alza.sk celkom 15 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03