Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Žehličky Miele

MIELE logo
Žehličky MIELE

Hlavné prednosti žehliacich systémov Miele

Exkluzívne Miele prichádza s inovatívnou voštinovou štruktúrou žehliacej plochy pri systéme FashionMaster

S takto delenou žehliacou plochou sa para rozdeľuje rovnomernejšie než pri bežných žehličkách. Tenká vrstva pary prechádzajúca malými kanálikmi uľahčuje kĺzanie žehličky po bielizni a žehlenie je tak šetrnejšie, ľahšie a účinnejšie.

Automatické preplachovanie vyvíjača pary pre konštantný výkon žehliacich systémov

Systém FashionMaster v závislosti na spotrebovanej vode stanovuje interval na preplachovanie vyvíjača zaneseného minerálnymi látkami. Po zanesení systému sa vyvíjač prepláchne pri najbližšom zapnutí systému FashionMaster. Na vás zostane len vybratie a vyliatie zásobníka so zostatkovou vodou.

Automatické čistenie v potrebných intervaloch v závislosti na tvrdosti vody

Pred prvým použitím žehliaceho systému Miele nastavíte tvrdosť vody a prístroj sám rozpozná potrebný interval na odvápňovanie. Na vykonanie odvápnenia stačí stlačiť príslušné tlačidlo a doplniť správny odvápňovací prostriedok. Potom sa proces čistenia automaticky spustí.

Zobraziť ďalšie dôvody

Komfortnejšie žehlenie na veľkej žehliacej ploche

S rozmermi 120 × 40 cm ponúkajú žehliace systémy Miele dostatočný priestor aj na žehlenie dlhých nohavíc. Špička žehliaceho stola je prispôsobená tak, aby ste mohli pohodlne žehliť celú prednú časť košieľ naraz.

S patentovaným systémom 1-2-lift máte zložené a rozložené raz dva

Stačí iba uvoľniť poistku a prístroj tvorený žehličkou, vyvíjačom pary a žehliacou plochou sa samovoľne rozloží do vodorovnej polohy.

Šetrite svoj chrbát

Pri žehliacich systémoch Miele možno výšku žehliacej plochy plynulo nastaviť presne podľa vašich požiadaviek v rozmedzí 83 – 102 cm. O všetko sa postarajú integrované plynové piesty.

Postaví sa na vlastné nohy a odprevadí vás kamkoľvek v byte, je mobilný a ľahko ovládateľný

Reč je o FashionMaster systéme, ktorý stojí na vlastných nohách aj v zloženom stave. Pojazdné kolieska sú šetrné k podlahe a prekážka v podobe vyšších kobercov, dverových prahov a jednotlivých schodov preň nepredstavuje žiaden problém.

Žehlite iba z jednej strany a nestrácajte čas náročným žehlením

Silnejšie aj viacvrstvové textílie zvládnete s pomocou FashionMaster systému vyžehliť naraz, stačí ich vyžehliť len z jednej strany. Veľké množstvo pary a vysoký tlak sa postarajú o dokonalé vyhladenie bielizne.

Veľký zásobník na vodu s objemom 1,25 litra

Zásobník tohto objemu vám dopraje až hodinu žehlenia bez nutnosti dolievať vodu. V prípade potreby ho možno kedykoľvek počas žehlenia vybrať a doliať vodu z vodovodu. Priaznivý plochý tvar je vhodný aj pre nižšie kohútiky.

Miele má svoje produkty do najmenších detailov vychytané

Aj pri výrobe žehličiek vývojári dbali na vašu bezpečnosť a vyvinuli funkciu CoolDown, ktorá pomocou senzora pohybu a kontroly tlačidiel zaistí, že sa pri 3-minútovej nečinnosti žehlička sama vypne. Pri najmenšom pohybe sa žehlička sama zase zapne.

Exkluzívne žehliaci systém Miele FashionMaster obsahuje Steamer

Steamer sa postará o nevzhľadné pokrčenia a záhyby na vašom obleku, šatách či záclonách. Jeho hmotnosť dosahuje polovicu váhy žehličky, a napriek tomu disponuje rovnakým množstvom pary a tlaku. Kefový nadstavec vyrovná vlákna textílie a zabezpečí primeranú vzdialenosť Steameru od rovnanej plochy. Steamer, ktorý je súčasťou FashionMaster systému, možno použiť aj v zloženom stave.

Žehlite ako profesionál

Tlak pár systému FashionMaster dosahuje hodnoty 4 barov a konštantné množstvo pary až 100 g/min. Suchá para bez problému prenikne aj silnejšími materiálmi a ušetrí vám čas, ktorý by ste normálne museli stráviť žehlením. O tom, či využijete parné rázy, alebo konštantný prívod pary rozhodnete tlačidlom umiestneným na tele žehličky.

Vyžehliť, nie sploštiť

Aj taký príkaz môžete dať svojmu žehliacemu systému a on si s ním bez problémov poradí. Žehliaci stôl systému Fashion Master disponuje ventilátorom, ktorý medzi žehlenou textíliou a žehliacou plochou vytvorí vzduchový vankúš. Volániky a kašmírové svetre budú krásne vyžehlené a vy už sa nebudete musieť obávať prežehlených švov.

Integrovaná funkcia odsávania pri žehliacom stole

S touto funkciou docielite prenikanie pary odevom, vďaka tomu dochádza k zníženiu vzniku kondenzovanej vody. Odsávanie má aj ďalší kladný účinok a to, že žehlená textília zostane na žehliacom stole bezpečne ako prikovaná.

Odnímateľný žehliaci nadstavec s nepriľnavým povrchom

Tento žehliaci nadstavec pomôže so žehlením textílií s potlačou, aplikáciami a inými bežne nežehlitelnými prvkami. Teflónová vrstva chráni tmavé textílie pred vznikom lesklých miest bez toho, aby ste museli textíliu žehliť naruby.

Žehlite bez námahy v sede

Žehliaci valec uvediete do pohybu nožným pedálom, kedy sa žehliaci segment pomocou veľkého prítlaku pritlačí na žehlenú textíliu a vyrovná ju. Pri sedení nielen odľahčíte chrbát, ale obe ruky vám zostanú voľné. Až 95 % zákazníkov používajúcich mangeľ Miele uviedlo, že sú spokojní alebo veľmi spokojní.

Bezpečnostný vypínač na ochranu prstov

Tento vypínač oceníte najmä v prípade, že sa vám dostanú končeky prstov pod pohyblivú lištu. V tú chvíľu zareaguje bezpečnostný vypínač, ktorý ihneď vypne motor, zastaví pohyb valca a žehliaci segment sa vráti späť.

Pomôže aj pri žehlení obtiažnych plôch

Voľný koniec valca po celom obvode uľahčuje žehlenie obtiažnejších plôch, ako sú sukne či košele.

Kompaktný mangeľ

Zložený mangeľ možno priestorovo úsporne uložiť, zaberie totiž asi len 0,2 m2. Komfortný sklápací mechanizmus uľahčuje skladovanie, štyri stabilné pojazdné kolieska uľahčujú prevoz, ktorý zvládnu aj deti.

Päťstupňová rýchlosť otáčania valca

Päťstupňová rýchlosť otáčania valca sa ľahko prispôsobí vašim požiadavkám, druhu bielizne a stupňu jeho vlhkosti. Týmto spôsobom tiež ovplyvníte rýchlosť pracovného tempa.

83 cm šírka žehliaceho valca

Veľká výhoda spočíva v šírke žehliaceho valca, ktorá je 83 cm. Oproti žehličke je táto plocha až 5 × väčšia a umožňuje rýchlejšie a komfortnejšie žehlenie veľkých kusov bielizne, ako sú poťahy a obliečky, len v jedinom kroku.

Až 40 minút žehlenia s parou

Funkcia pary umožňuje komfortné 40-minutové žehlenie s parou. Vďaka dvom zásobníkom s objemom 0,84 litra je zaistený kontinuálny prísun potrebnej pary a jej rovnomerný rozvod po celej ploche žehličky. Dômyselná LED kontrolka vás včas upozorní na potrebné doliatie tekutiny, ktorú možno čerpať z vodovodu.

Spresniť parametre
3 položky

Žehličky Miele

V kategórii Žehličky Miele máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11