Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Reproduktory k PC

Reproduktory k PC sú cenovo dostupné nástroje, ktoré ozvučia stolný počítač alebo notebook. Výborne poslúžia pri sledovaní filmov, hraní hier, chatovaní, používaní funkcií operačného systému a celkovo všetkej multimediálnej zábave. Aké PC reproduktory v ponuke nájdete a ako vybrať tie správne? Čítajte ďalej.

Pokračovať
Spresniť parametre
369 položiek

Reproduktory k PC

Jedným z mnohých doplnkov k počítaču sú reproduktory k PC. Reproduktory k PC zaberajú široké cenové aj výkonnostné spektrum, preto si určite vyberie každý. Bežnou výbavu v podobe reproduktorov k PC tvorí zostava 2.0, ktorý uspokojí menej náročných používateľov. Reproduktory 2.1 sú navyše doplnené subwooferom na reprodukciu hlbokých tónov.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14