Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HOOVER

Hoover - vysávače a veľké spotrebiče

Hoover: Expert nielen na vysávače

O vývoj prvého vysávača Hoover sa zaslúžil James Spangler. Nešlo o vedca, len ho ako astmatika nebavilo dýchať prach z kobercov. Zostrojený vysávač poslal svojej sesternici Susan Hoover, ktorá ich so svojím manželom začala vyrábať v roku 1908. Jej predsavzatím bolo dostať vysávač Hoover do každej domácnosti, čo sa naplnilo. Spoločnosť Hoover dnes ponúka aj veľké domáce spotrebiče do kuchyne aj kúpeľne, a to voľne stojace aj vstavané. Produkty Hoover spája vysoká miera inovatívnosti, originálny dizajn a najmodernejšie technológie. Vybrané modely tak disponujú pripojením k WiFi alebo hlasovou kompatibilitou s hlasovými asistentmi Alexa či Google Home.

Vysávač Hoover

Vysávače Hoover

Spoločnosť Hoover vyrába vreckové, bezvreckové, multifunkčné tyčové, robotické aj ručné vysávače. Cyklónová a multicyklónová technológia použitá pri bezvreckových vysávačoch Hoover odstredivou silou oddelí aj tie najjemnejšie častice prachu. Navyše nestráca sací výkon ani pri zaplnení nádoby na prach a zabezpečí nenáročnú údržbu filtrov. Multifunkčné tyčové aku vysávače Hoover majú vďaka vysoko výkonným motorom rovnaký sací výkon ako tyčový vysávač s káblom. Technológia ANTI-TWIST zabraňuje namotávaniu vlasov na kefu podlahovej hubice Aku vysávač Hoover vydrží v prevádzke až 45 minút a vďaka širokému príslušenstvu a čelnému LED osvetleniu na hubici vysajete všetky typy podláh, zvieracie chlpy aj interiér auta.

Práčky a sušičky Hoover

Práčky a práčky so sušičkou Hoover z rad H-WASH disponujú technológiou All in One, vďaka ktorej už nemusíte triediť bielizeň podľa farieb a materiálu. Pre ľudí s citlivou pokožkou a deti sú tu hneď dve šetrné funkcie, program Antialergénnej starostlivosti a funkcia Hygienický+. Sušičky Hoover sú navyše šetrné aj k vlneným odevom, čo dokazujú certifikáciou Woolmark. Umelá inteligencia vám ešte viac uľahčí starostlivosť o vaše oblečenie – práčka si sama určí množstvo vody, nadávkuje prací prostriedok, pamätá si vaše obľúbené nastavenie alebo z fotky štítku oblečenia pomôže určiť vhodný prací cyklus. Stačí ju len zapnúť tlačidlom, cez mobilnú aplikáciu alebo hlasom.

Práčka Hoover
Umývačky Hoover

Umývačky Hoover

Umývačky Hoover šetria vaše vrecko aj čas. Sú mimoriadne úsporné, a navyše pojmú až 16 súprav riadu, čo ocenia 4- či 5-členné rodiny. Umývačky Hoover s technológiou PowerWash majú tretie rameno pripravené na extra špinavý riad. Modely s funkciou Open Door zasa pár minút pred koncom sušiaceho cyklu pootvoria dvierka – už žiadna zvyšková vlhkosť. Najvyšší rad disponuje programom Total Care s patentovaným systémom impulzného umývania. Ten si poradí s extra znečistenými hrncami aj s krehkým sklom. Nechýba ovládanie hlasom alebo prostredníctvom aplikácie.

Spresniť parametre
160 položiek

HOOVER

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to ako voľne stojace, tak aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom, a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente sumarizuje slogan: „Born Innovative“, slovensky „Zrodený pre inováciu“.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02