Obnoviť stránku

Tyčové vysávače HOOVER

Candy lednička

Tyčové vysávače Hoover

Spoločnosť Hoover ponúka široké portfólio multifunkčných tyčových vysávačov 2 v 1 s vyberateľným ručným vysávačom a bohatým príslušenstvom, ktoré umožňujú dokonalé upratovanie všetkých zákutí vašej domácnosti. Vysávače H-FREE 500 sú najľahšie a najkompaktnejšie vysávače v rámci svojej ponuky s možnosťou jednoduchého zloženia na výšku iba 69 cm. Batéria vysávača vydrží v prevádzke až 45 minút na jedno nabitie a vybrané modely možno navyše nabiť v rekordnom čase. Výkonné bezkefové motory zaisťujú dlhú životnosť vysávača a perfektnú výkonnosť. V ponuke stoja za zmienku aj modely s funkciou mopovania alebo parného čistenia zároveň s vysávaním na maximálnu úsporu času stráveného upratovaním.

Tyčový vysávač Hoover

Hoover Tyčový vysávač 2 v 1

Vysávače Hoover H-Free sú vybavené príslušenstvom, ktoré uľahčuje upratovanie všetkých možných priestorov a povrchov. Súčasťou je vyberateľný ručný vysávač a kompletná sada príslušenstva na vysávanie celého bytu. S ručnou verziou Hoover tyčovým vysávačom 2 v 1 môžete vysávať aj ťažko dostupné miesta nad zemou pomocou prachovej a nábytkovej kefy, a na upratovanie pohoviek môže slúžiť Mini Turbo hubica na zvieraciu srsť. Dlhé úzke priestory vysajete štrbinovou hubicou integrovanou na rúrke. Nadstavce sú umiestnené prakticky na tele vysávača, takže ich máte vždy priamo poruke a zároveň vďaka svojej ergonómii neprekážajú. Modely sú vybavené super výkonným bezuhlíkovým motorom Direct Impulse alebo H-Lab Brushless Compact. Obidva motory poskytujú konzistentný a silný sací výkon a majú veľmi dlhú životnosť. Kvalitná lítiová batéria (Li-Ion) zaisťuje dobu vysávania až 45 minút v automatickom režime. Ďalším benefitom Hoover tyčového vysávača 2 v 1 je aj super rýchle nabíjanie. Batéria je pri všetkých modeloch vyberateľná a možno ju nabíjať kdekoľvek. Akumulátorové vysávače radu H-FREE 500 sú veľmi kompaktné. Jednoduchým pohybom ich zložíte na výšku iba 69 cm a v ručnej verzii vážia iba 1,5 kg. Všetky série vysávačov H-FREE disponujú LED osvetlením hlavnej hubice na vysávanie.

Tyčový vysávač Hoover s mopom

Nový člen rodiny tyčových akumulátorových vysávačov Hoover H-FREE HYDRO je ideálnym riešením na vysávanie a umývanie podlahy súčasne, a to vďaka špeciálnej Hydro hubici 2 v 1. Motorizovaná rotačná kefa pozbiera všetky nečistoty, valček 360° Hydro vzápätí vyčistí podlahu za mokra. Unikátna Hybridná rotačná kefa kombinuje hrubšie štetiny na efektívne vysávanie na kobercoch a tvrdých podlahách. Jemnejšie štetiny sú na čistenie citlivých povrchov, ako sú parkety a drevené podlahy. Valček 360° Hydro umožňuje čistenie za mokra, po napustení vodou (max. 70 ml) zväčší svoj priemer a lepšie priľne k tvrdej podlahe. Je vhodný na použitie aj s čistiacim prostriedkom, vytrie plochu až 40 m2 s jedným naplnením nádržky na vodu. Navyše ho po použití môžete vyprať v práčke pri 40 °C. Tyčový vysávač Hoover H-FREE HYDRO ponúkame v dvoch variantoch – H-FREE 300 HYDRO a vyšší model H-FREE 500 HYDRO s možnosťou zloženia na 69 cm na výšku.

Tyčový vysávač Hoover 2v1
Tyčový vysávač a parný čistič Hoover

Hoover tyčový vysávač 3 v 1 s parným čističom

Novinkou v sortimente Hoover je aj vysávač H-PURE 700 STEAM, ktorý ponúka vďaka exkluzívnej hubici Hoover Duo Action Vac & Steam čistiaci účinok 3 v 1. Môžete s ním buď vysávať alebo čistiť pomocou pary či robiť obidve činnosti naraz. Vynikajúci čistiaci výkon na tvrdých podlahách, kobercoch a v celom dome je zaručený vďaka čisteniu parou, ktorá odstráni aj tie najodolnejšie nečistoty a dezinfikuje celý dom – 100 % hygiena bez chemických prípravkov. Hoover tyčový vysávač H-PURE 700 STEAM je ideálnym spojencom proti alergénom, ako sú prachové častice a chlpy domácich maznáčikov. Odstraňuje 99,9 % choroboplodných zárodkov a baktérií a zanecháva všetky podlahy hĺbkovo čisté. Navyše je para pripravená na použitie len za 30 sekúnd. Odnímateľný ručný parný čistič sa môže použiť na čistenie zrkadiel, okien, obkladov, okeníc, pohoviek a ďalších čalúnených povrchov alebo oblečenia. Hoover tyčový vysávač 3 v 1 – model H-PURE 700 STEAM je vybavený cyklónovou technológiou separácie prachu a 3-vrstvovou filtráciou, schopnou zachytiť jemný prach a nečistoty a tak zaistiť čistý vzduch, ktorý sa vracia späť do vášho domu. Aj tento model je veľmi kompaktný na skladovanie a možno ho zložiť na 85 cm na výšku, takže sa zmestí aj do skrinky.

Káblové tyčové vysávače Hoover

Aj pre zákazníkov, ktorí preferujú vysávače s káblom, máme v ponuke tyčové vysávače Hoover a to ako vo vreckovom, tak aj v bezvreckovom variante. Vreckový vysávač Diva All in 1 aj bezvreckový model Syrene sa vyznačujú nízkou hmotnosťou, ľahkou manipuláciou a veľkým pracovným rádiusom. Obidva modely majú rukoväť na jednoduchšie prenášanie. Vysávače sú určené na vysávanie všetkých typov povrchov a obidva disponujú vymeniteľnou parketovou hubicou na šetrné vysávanie citlivých povrchov. Tyčový vysávač Hoover Diva All in 1 je navyše vybavený integrovanou predlžovacou strečovou trubicou, ktorá vám spolu s bohatým príslušenstvom uloženým na tele vysávača poskytne maximálnu flexibilitu a všestrannosť pri použití na precízne čistenie všetkých, ľahko aj ťažko dostupných povrchov.

Káblový tyčový vysávač Hoover
Spresniť parametre
24 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11