Obnoviť stránku

HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

+ 20 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,5 7 hodnotení
408,90 €
Garancia najlepšej ceny
448,90 €

HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Haier
Candy
Hoover
Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Práčka s predným plnením
HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM

Práčka s predným plnením HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM vám zaručí dokonalé výsledky pri praní vašej bielizne. Práčka je vybavená výkonným bezkefovým motorom ECO-POWER novej generácie a širokou škálou ošetrujúcich cyklov, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. S práčkou HOOVER navyše šetríte energiu, dosahuje o 20 % nižšiu energetickú spotrebu než spotrebiče v triede A. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn, alebo priamo na prehľadnom dotykovom displeji. Nechýba ani parná starostlivosť na oživenie bielizne, dezinfekciu a odstránenie zápachu, alebo program Allergy Care Pro, s ktorým dosiahnete špičkovú hygienu a starostlivosť vďaka hlbokému pôsobeniu pary. S Eco Doser vždy získate dokonalé dávkovanie pracieho prostriedku. Práčka s predným plnením HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM je skvelý pomocník do každej domácnosti.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Kľúčové vlastnosti práčky bielizne HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM

Úsporné pranie

Program Allergy Care Pro

Eco Doser

Steam Care Pro

Eco Power Inverter motor

Active Wash

Displej a antikorový ovládací panel

Konektivita WiFi + Bluetooth


Aplikácia hOn

Hlasoví asistenti Alexa a Google Asssistant

Perfektný výkon práčky HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM

Práčka spredu plnená HOOVER H5WPB447AMBC8B-S H-WASH 550 SLIM je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vďaka bezkefovému motoru sa šetrne, ale účinne postará o vašu bielizeň. Navyše môžete práčku ovládať pomocou aplikácie hOn.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Úsporné pranie s HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM

Vzhľadom na zníženú spotrebu energie je práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S o 20 % účinnejšia ako štandardná práčka triedy A. Vďaka moderným technológiám a kvalitnému spracovaniu dosahuje skvelé výsledky. To v praxi znamená, že v porovnaní s práčkami triedy D môžete spustiť o 267 cyklov ročne viac pri spotrebe rovnakého množstva energie.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Spredu plnená práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM s programom Allergy Care Pro

Súčasťou práčky HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM je špeciálny program Allergy Care Pro, ktorý disponuje certifikáciou British Allergy Foundation. Poskytuje hĺbkovú dezinfekciu vášmu oblečeniu. Kombinácia pôsobenia pary so silným plákaním a zvyšovaním teploty na 60° po dlhšiu dobu, odstráni z vašej bielizne až 99,9 %* prachu, roztočov a škodlivých alergénov. Testované a schválené British Allergy Foundation.
*Spredu plnená práčka H-WASH 550 SLIM je účinná pri znižovaní množstva aj tých najmenších častíc, ako sú alergény, prach, baktérie a vírusy.



Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Vypočíta množstvo detergentu

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM vám ponúkne možnosť vypočítania odporúčaného množstva detergentu. Stačí jednoducho zvoliť funkciu Eco Doser a motor v kombinácii s inteligentným algoritmom AI zistí aktuálnu hmotnosť náplne a na základe toho stanoví na displeji odporúčané množstvo pracieho prostriedku podľa úrovne znečistenia a typológie zvoleného cyklu.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Parná funkcia pre hygienicky čistú bielizeň

Práčka s predným plnením HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM disponuje parou, ktorá dokáže odstrániť zápach a zároveň dezinfikovať vašu bielizeň. Parná funkcia rozptýli paru vo vnútri bubna a uvoľní vlákna. Vďaka tomu pomáha odstrániť všetky nečistoty a škvrny, ktoré sa na bielizni nachádzajú. Bielizeň sa následne lepšie žehlí.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Práčka plnená spredu H-WASH 550 SLIM ponúka vysoký výkon a perfektnú účinnosť

Nový rad práčok Hoover H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM disponuje výkonným a odolným ECO-POWER INVERTER MOTOROM novej generácie. Bezkefový motor pracuje s permanentnými magnetmi a znižuje vibrácie. Motor je dokonca 4-krát odolnejší, vďaka čomu vám zaručí dlhú životnosť práčky HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM. Motor zároveň pracuje veľmi ticho, takže je práčka vhodná aj do obývacích izieb spojených s kuchyňou.

Jednoduché ovládanie práčky HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM


Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Active Wash

Práčka s predným plnením HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM disponuje funkciou Active Wash, vďaka ktorej dochádza k optimalizácii spotreby vody a energie pri malých náplniach so slabým znečistením.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Prehľadný digitálny displej

Aby ste mali úplný prehľad o všetkých programoch a funkciách, je práčka s predným plnením HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM vybavená prehľadným dotykovým displejom, ktorý je v češtine či slovenčine. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho naozaj každý. Šesťmiestny textový displej vám ponúka možnosť zvoliť si program a funkcie, ktoré budú vyhovovať vašim odevom. Antikorový ovládací panel spotrebiču navyše dodáva nádych elegancie.

Inteligentné funkcie práčky HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM

Práčka plnená spredu HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM vám ponúkne mnoho dômyselných funkcií, ktoré vám pomôžu s praním bielizne.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Bezdrôtové pripojenie k WiFi

Ovládanie práčky s predným plnením HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM nebolo nikdy jednoduchšie. Môžete ju pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorá je ľahko dostupná pre Android aj iOS. Pomocou aplikácie je možné veľmi ľahko skontrolovať stav práčky, aj napriek tomu, že sa nachádzate v práci. Zistiť môžete tiež všetky potrebné údaje o spotrebe, či údržbe. Nechýba ani možnosť dokonalého nastavenia, ktoré vám odporučí prací prostriedok pre vašu náplň a mnoho ďalších tipov.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus

Skvelou vymoženosťou práčky s predným plnením HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM je možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou, ktorá vám navrhne ten najlepší program na vaše odevy. Jednoducho stačí odfotografovať váš odev a naskenovať štítok, ktorý je vždy prišitý vo vnútri odevu. Výhodou je, že potom môžete štítok odstrihnúť, takže vás nebude nepríjemne škrabať. Všetky potrebné informácie o vašom odeve tak budete mať zaznamenané v aplikácii. Kedykoľvek sa teda môžete pozrieť na koľko stupňov sa má dané oblečenie prať. Aplikácia hOn vám pomôže vybrať ten najvhodnejší program a vďaka tomu budete mať vždy krásne hebkú bielizeň.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Hlasoví asistenti na jednoduchú komunikáciu s práčkou HOOVER

Okrem aplikácie môžete práčku HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM ovládať aj prostredníctvom hlasových asistentov pre inteligentnú domácnosť ako je Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie je dostupné v angličtine, taliančine, francúzštine, španielčine, nemčine a ruštine.

Ošetrujúce pracie cykly

Spredu plnená práčka HOOVER ponúka ošetrujúce pracie cykly

Spredu plnená práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM je vybavená množstvom ošetrujúcich pracích cyklov, ktoré sa perfektne postarajú o vašu bielizeň. Štyri z týchto cyklov trvajú menej ako hodinu! Na výber máte z týchto základných 16 programov: Extra Care, All In One 59 min, Rýchla starostlivosť 14, 30, 44 min, Allergy Care Pro – Antialergénna starostlivosť 60°, Osvieženie, Jemné, Športové, Plákanie, Odčerpanie + Odstreďovanie, Syntetika, 20 °C – znížená teplota prania s rovnakým výsledkom ako pri praní na 40 °C so 60 % úsporou energie, Vlna/Ručné pranie, Eco 40 – 60 °C, Bavlna. Nesmieme zabudnúť na ďalšie prídavné programy, ktoré získate pomocou aplikácie.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Auto Care

Program Auto Care

Program Auto Care vám zabezpečí tie najlepšie výsledky bez plytvania. Pokročilý algoritmus vypočíta a automaticky nastaví najvhodnejší program, ktorý prispôsobí prací prostriedok, vodu a čas podľa typu vlákien a náplne.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Nočný režim

Nočný režim so zníženou hladinou hluku

Práčka spredu plnená HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM vám ponúka aj nočné pranie, vďaka ktorému môžete využiť lacnejšiu nočnú elektrinu. Nočné pranie automaticky nastaví plynulejšie a tichšie pohyby bubna a výrazne zníži hladinu hluku. Odteraz nebude problém prať aj v noci bez toho, aby vás práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S H-WASH 550 SLIM niečím rušila.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S

Kg Mode Plus

Práčka šetrí spotrebu vody a energie

Práčka s predným plnením HOOVER H5WPB447AMBCB8-S sa dokáže prispôsobiť množstvu náplne tak, aby zabezpečila čo najlepšie výsledky. Vďaka tomu zvýši až o 60 % svoju účinnosť a šetrí spotrebu vody a energií. Vaša bielizeň bude jemná a krásne čistá.

Úzka práčka HOOVER H5WPB447AMBCB8-S


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Rýchly program, Displej, Detská poistka

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Google, Amazon Alexa, hOn
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Mobilná aplikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 59 kg

Farba práčky

Farba Čierna, Chrómová

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko
Kód:  HOOVPR045
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31019792
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03