Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HOOVER HW4 37XMBB/1-S

+ 20 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,7 34 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
348,90 €

HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Haier
Candy
Hoover
Úzka práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Úzka práčka s predným plnením
HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Úzka práčka s predným plnením HOOVER HW4 37XMBB/1-S vám zaistí dokonalé výsledky pri praní vašej bielizne. Automatická práčka je vybavená výkonným bezkefovým motorom ECO-POWER INVERTER MOTOR a 9 ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Kapacita práčky je 7 kg.  Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn alebo pomocou prehľadného dotykového displeja. Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus pre vašu bielizeň. Smart práčka plnená spredu HW4 37XMBB/1-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Úzka práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Kľúčové vlastnosti práčky spredu plnenej HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Práčka spredu plnená Hoover vybavená úsporným invertorovým motorom Eco Power Inverter

Konektivita Wifi + Bluetooth

Automatická práčka ponúka 9 ošetrujúcich cyklov

Kg Mode Plus

Aplikácia hOn

Smart práčka s programom na nočné pranie

Hlasoví asistenti Alexa a Google Asssistant

Práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S s bezkefovým motorom

Práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vďaka bezkefovému motoru sa šetrne, ale účinne postará o vašu bielizeň. Navyše môžete práčku ovládať pomocou aplikácie hOn.

Úzka práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S

HOOVER HW4 37XMBB/1-S ponúka vysoký výkon a perfektnú účinnosť

Nová séria práčok Hoover H-WASH 500 disponuje výkonným a odolným motorom BPM ECO-POWER INVERTER. Bezkefový motor pracuje s permanentnými magnetmi a znižuje vibrácie. Motor je dokonca 4-krát odolnejší, vďaka čomu vám zaručí dlhú životnosť práčky HOOVER HW4 37XMBB/1-S. Zároveň pracuje veľmi ticho, takže je spredu plnená práčka vhodná aj do obývacích izieb spojených s kuchyňou.

Úzka práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Pohodlné pripojenie k WiFi

Ovládanie práčky s predným plnením HOOVER HW4 37XMBB/1-S nebolo nikdy jednoduchšie. Môžete ju totiž pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorá je ľahko dostupná pre Android aj iOS. Pomocou aplikácie je možné veľmi ľahko skontrolovať stav práčky HOOVER HW4 37XMBB/1-S, a to aj napriek tomu, že sa nachádzate v práci. Zistiť môžete taktiež všetky potrebné údaje o spotrebe či údržbe. Nechýba tiež možnosť nastavení, ktoré vám odporučia prací prostriedok pre vašu náplň a mnoho ďalších tipov.

Práčka HOOVER HW4 37XMBB/1-S s ošetrujúcim cyklami

Pokiaľ si neviete rady s praním vyskúšajte automaticky program, ktorý na základe vloženej bielizne sám prispôsobí pranie.

Úzka práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Smart práčka HOOVER ponúka 9 ošetrujúcich pracích cyklov

Smart práčka s predným plnením HOOVER HW4 37XMBB/1-S je vybavená 9 ošetrujúcimi pracími cyklami, ktoré sa perfektne postarajú o vašu bielizeň. Program Auto Care automaticky prispôsobí priebeh prania kapacite a typológii zaťaženia s maximálnou starostlivosťou a s dokonalými výsledkami už pri teplote 30 °C. To všetko vďaka perfektnému zmiešaniu vody a detergentu. Na rýchle pranie s vysokou úrovňou starostlivosti určite využijete prací cyklus All in one. (59 min pri 40 °C). Už žiadne zbytočné plytvanie energiami. Cyklus rýchlej starostlivosti vám ponúkne rýchle a efektné pranie za 14, 30 alebo 44 minút pri 30 °C). Pokiaľ potrebujete šetrnú starostlivosť o vaše jemné odevy a vlnu, vyskúšajte prací cyklus jemnej starostlivosti, ktorý perie na 20 °C). O hĺbkové čistenie sa postará Antialergénna starostlivosť (79 min na 60 °C). Jemné osvieženie s dotykom pary dosiahnete pomocou cyklu Starostlivosť pri osviežení (39 min na 30 °C). O vaše športové oblečenie sa postará Fitness starostlivosť (29 min na 40 °C).

Úzka práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus

Skvelou a užitočnou funkciou práčky s predným plnením HOOVER HW4 37XMBB/1-S je možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou, ktorá vám navrhne ten najlepší program pre vaše oblečenie. Jednoducho stačí vyfotiť váš odev a naskenovať štítok, ktorý je vždy prišitý vnútri odevu. Výhodou je, že potom môžete štítok odstrihnúť, takže vás nebude nepríjemne škrabať. Všetky potrebné informácie o vašom oblečení tak budete mať zaznamenané v aplikácii. Kedykoľvek sa teda môžete pozrieť na to, pri koľkých stupňoch sa má dané oblečenie prať. Aplikácia hOn vám pomôže vybrať ten najvhodnejší program a vďaka tomu budete mať vždy krásne hebkú bielizeň.

Úzka práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Inteligentná práčka šetrí spotrebu vody a energie

Inteligentná práčka HOOVER HW4 37XMBB/1-S sa dokáže prispôsobiť množstvu náplne tak, aby zaistila čo najlepšie výsledky. Vďaka tomu zvýši až o 60 % svoju účinnosť a šetrí spotrebu vody a energií. Vaša bielizeň bude jemná a krásne čistá.

Nočný režim

Nočný režim so zníženou hladinou hluku

Práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S vám ponúka aj nočné pranie, vďaka ktorému môžete využiť lacnejšie tarify nočnej elektriny. Nočné pranie automaticky nastaví plynulejšie a tichšie pohyby bubna a výrazne zníži hladinu hluku. Odteraz nebude problém prať aj v noci bez toho, aby vás automatická práčka HOOVER HW4 37XMBB/1-S niečím rušila.

Úzka práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Hlasoví asistenti

Hlasoví asistenti pre jednoduchú komunikáciu s práčkou HOOVER

Mimo aplikáciu môžete práčku HOOVER HW4 37XMBB/1-S ovládať aj prostredníctvom hlasových asistentov pre smart domácnosť, ako je Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie je dostupné v angličtine, taliančine, francúzštine, španielčine, nemčine a ruštine.

Úzka práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Prehľadný displej

Spredu plnená práčka s prehľadným digitálnym displejom

Aby ste mali úplný prehľad o všetkých programoch a funkciách, je spredu plnená práčka HOOVER HW4 37XMBB/1-S vybavená prehľadným dotykovým displejom, ktorý je v češtine aj slovenčine. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho naozaj každý. 6-miestny textový displej vám ponúka možnosť zvoliť si program a funkcie, ktoré budú vyhovovať vašim odevom.

Úzka práčka spredu plnená HOOVER HW4 37XMBB/1-S

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie) 45 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie) 7 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 41 l
Doba trvania (pranie) 208 min (3,47 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej
Technológie práčky Aqua stop

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Google, Amazon Alexa
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie

Hmotnosť

Hmotnosť 60 kg

Farba práčky

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CANPR109
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31010283
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09