Obnoviť stránku

HAIER

HAIER – chladničky a ďalšie spotrebiče

HAIER: svetová jednotka aj na slovenskom trhu

Spoločnosť HAIER vyrába už viac ako 30 rokov špičkové spotrebiče do domácnosti. Využíva pri tom inovatívne technológie a zakladá si na modernom dizajne všetkých svojich produktov, aby naplnila potreby najnáročnejších zákazníkov po celom svete. Pomocou inteligentných riešení umožňuje ľuďom tráviť menej času starosťami o prevádzku spotrebičov a chod domácnosti a viac času s rodinou a priateľmi. Vďaka profesionálnemu servisu a starostlivosť o zákazníka sa HAIER drží na špičke predajcov spotrebnej elektroniky.

Chladnička HAIER

Chladničky HAIER myslia na všetko

Vyberajte chladničky HAIER zo širokej škály, od prémiových kombinovaných až po štvordverové na veľké rodinné nákupy. Inovatívna technológia Fresher Techs® zabezpečí potravinám vďaka špeciálnym zásuvkám dlhodobo kvalitné prostredie. Kým o ovocie a zeleninu, alebo o rýchle schladenie sa postará My Zone so samostatným nastavením teploty, zásuvky Humidity a Dry Zone zaručia správnu mieru vlhkosti a Instant Cool Zone vychladí nápoje do 20 minút. Samozrejmosťou je antibakteriálna ochrana s UV svetlom, beznámrazový systém NoFrost, tichá prevádzka a jednoduché ovládanie na dotykovom displeji.

Vinotéka Haier simuluje prostredie vínnej pivnice

Vinotéka Haier nie je len skvelým dizajnovým doplnkom. Vytvára optimálne podmienky na uchovanie vín v domácom prostredí. Stráži stálu teplotu, reguluje vlhkosť a vďaka anti-UV filtru v sklenených dverách dovnútra neprenikne žiadne svetlo. Filter s aktívnym uhlím chráni víno pred vonkajšími pachmi, čo oceníte ak bude vinotéka v kuchyni. A nemusíte sa obávať ani hlučnosti. Kompresor s nízkymi vibráciami totiž neprekročí hladinu 38 dB.

Vinotéka HAIER
HAIER práčka

Práčky HAIER s motorom Direct Motion takmer nezačujete

Práčka HAIER využíva mimoriadne tichý motor Direct Motion, takže vás svojím hlukom a vibráciami nebude rušiť pri bežných činnostiach. Zároveň vďaka menšiemu počtu dielov motora má práčka dlhšiu životnosť a poteší vás i nízka spotreba vody a elektriny. Antibakteriálne ošetrenie ABT® proti plesniam a baktériám ochráni najviac rizikové časti práčky. O lepšie čistenie a následne aj jednoduchšie žehlenie sa potom postará parná funkcia. Práčka HAIER ponúka aj jednoduché ovládanie a možnosť výberu až zo 16 programov.

Spresniť parametre
163 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07