Obnoviť stránku

Sušičky prádla HAIER

Haier sušička

Sušičky Haier

Haier sušička bielizne sa perfektne postará o vaše oblečenie a zaručí profesionálne výsledky, s ktorými budete maximálne spokojní. Sušičky Haier sú vybavené inovatívnymi funkciami, ktoré prispievajú k zmäkčeniu bielizne, zmierneniu pokrčenia a postarajú sa o odstránenie pachov a alergénov. Všetky technológie a funkcie boli navrhnuté tak, aby zabezpečili kvalitné vysušenie bielizne, dlhú životnosť sušičky a znížili hluk, či spotrebu energie a vody. V sušičkách Haier bude oblečenie ako v bavlnke!

Haier sušička

Sušičky bielizne Haier

Sušičky bielizne Haier vám v pohodlí domova zabezpečia profesionálne výsledky a úroveň sušenia. Sušičky Haier používajú tepelné čerpadlo na opätovné použitie horúceho vzduchu, čím skvele vysušia bielizeň, sú spoľahlivé, tiché a energeticky úsporné. Moderné sušičky Haier sú vyrábané v energetických triedach A++ a A+++, vďaka čomu sú špičkou na trhu. Sušičky bielizne ponúkajú veľký objem bubna a kapacitu od 8 kg do maximálnej kapacity 10 kg bielizne, čo umožňuje bez obáv vložiť a sušiť aj veľmi objemné kusy oblečenia, posteľnú bielizeň a závesy.

Inteligentné sušičky Haier

Inteligentné sušičky Haier sú vybavené radom funkcií, ktoré prispievajú k perfektne vysušenej bielizni a vašej spokojnosti. Vybrané modely môžete vďaka pripojeniu k WiFi ovládať cez aplikáciu hOn nabitú širokou škálou dodatočných informácií a funkcií, ktoré vám otvoria ďalšie možnosti jej používania. Funkcia Drying Lens vám napríklad pri naskenovaní štítku navrhne najlepší program na starostlivosť o vaše odevy. Funkcia I-Refresh kombinuje teplý vzduch s pohybmi bubna, čím bielizeň zbaví prachu, baktérií a roztočov. Smart funkcia I-Time vám umožní doladiť dĺžku sušenia, podľa vašich časových možností a funkcia Hygienic zase dokáže zbaviť vašu bielizeň viac ako 99 % baktérií a zaručí tak dlhšiu životnosť oblečenia. Haier sušička bielizne je tou správnou voľbou!

Smart sušičky Haier
Úsporné sušičky Haier a ich odolná konštrukcia

Úsporné sušičky Haier a ich odolná konštrukcia

Vďaka kvalitnej konštrukcii sa sušička Haier pýši dlhou životnosťou a spokojnými používateľmi. Sušičky Haier sú vybavené tepelným čerpadlom, ktoré zaručí energetickú úsporu a šetrné sušenie. Vybrané modely sušičiek bielizne Haier sa pýšia spoľahlivým a tichým invertorovým motorom, na ktorý sa poskytuje predĺžená záruka 12 rokov. Vnútorná strana bubna sušičiek Haier je tvorená špeciálnymi vankúšikmi Pillow Drum, ktoré zabezpečujú, že bielizeň jemne skĺzne po povrchu a nikde sa nezachytí. Vo vybraných modeloch sušičiek Haier je tiež vnútorné LED osvetlenie, vďaka ktorému vo vnútri bubna sušičky neprehliadnete žiadny kúsok. Praktický držiak na sušenie topánok vám umožní dokonale vysušiť premočené topánky a trojitý filtračný systém 3 v 1 umožní ľahko zbierať nečistoty a prach na jednom mieste vďaka trojitej vrstve. Bez ohľadu na to, koľkokrát vaše oblečenie usušíte, tkaniny zostanú v perfektnom stave!

    Spresniť parametre
    14 položiek

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB19