Obnoviť stránku

Automatické práčky HAIER

Práčky Haier

Práčky Haier

Práčky Haier zaistia naozaj profesionálne výsledky a úroveň prania. Vďaka radu inovatívnych funkcií práčok Haier budete mať vždy krásne vypranú, čistú a nadýchanú bielizeň. Všetky ich funkcie boli navrhnuté tak, aby zlepšovali ich výkonnosť, životnosť a súčasne znižovali spotrebu či hluk. Či už ide o akýkoľvek typ bielizne, jej znečistenie alebo vašu požiadavku, práčky Haier zaistia vašu úplnú spokojnosť. Ani bielizni sa nebude chcieť von!

Práčky Haier s predným plnením

Práčky Haier s predným plnením

Práčky Haier disponujú spoľahlivým a tichým invertorovým motorom Direct Motion, ktorý je umiestnený priamo na bubne bez remeňa, s predĺženou zárukou 12 rokov. Pre čistú práčku sú tu funkcie Smart Dual Spray a ABT® Antibakteriálne ošetrenie. Funkcia Smart Dual Spray vstreknutím vody na tesnenie a okienko dvierok práčky odstráni všetky zvyšné nečistoty po pracom cykle a funkcia ABT® sa postará o ochranu pred tvorbou plesní a baktérií v zásuvke na prací prostriedok aj na tesnení dverí. Niektoré modely práčok Haier sú vybavené aplikáciou hOn, ktorá vám umožní práčku prepojiť so smartfónom a ovládať ju úplne vzdialene či využiť funkciu virtuálneho šatníka, ktorá dokáže odporučiť vhodnú starostlivosť o vaše odevy. Pre bielizeň bez baktérií a pokrčenie majú práčky Haier parnú funkciu Steam. Samozrejmosťou je rad automatických programov, odložený štart alebo váhová automatika Auto Weight na úpravu dĺžky prania.

Práčky so sušičkou Haier

Rovnako ako samostatné práčky, sú aj práčky so sušičkou Haier vybavené kvalitným a tichým invertorovým motorom Direct Motion s predĺženou zárukou 12 rokov. Pre dokonalé výsledky má práčka so sušičkou Haier funkciu I-Refresh, ktorá zaistí, že bude bielizeň krásne mäkká, bez pokrčenia, nutnosti žehlenia a akýchkoľvek škvŕn. Niektoré modely práčok so sušičkou Haier sú vybavené aplikáciou hOn, vďaka ktorej máte možnosť prepojenia so smartfónom a následne ich diaľkové ovládanie či využitie funkcie virtuálneho šatníka, ktorá odporučí vhodný program a starostlivosť o vaše odevy. Kvalitné výsledky a čistý spotrebič idú ruka v ruke, preto sú práčky so sušičkou vybavené Smart Dual Spray a ABT® antibakteriálnym ošetrením, vďaka ktorým bude práčka bez nečistôt, plesní a baktérií. Skvelou inováciou práčok so sušičkou Haier je aj osvetlenie vnútri bubna, vďaka ktorému neprehliadnete žiadny kúsok bielizne. Pre väčšiu flexibilitu a komfort je pri práčkach so sušičkou Haier funkcia odloženého štartu až o 24 hodín a pestrý rad programov na pranie a sušenie.

Práčky so sušičkou Haier
Úzke práčky Haier

Úzke práčky Haier

Úzke práčky Haier vám predstavujú jedinečného obra – Haier SuperDrum Series 9. Táto úzka práčka so sušičkou Haier je výnimočná nielen svojou veľkosťou, ale aj množstvom užitočných technológií a funkcií. Haier SuperDrum Series 9 sa pýši výškou 99 cm a extra veľkým bubnom v úzkom vyhotovení hĺbky iba 46 cm. Úzka práčka so sušičkou Haier je vybavená možnosťou prepojenia so smartfónom na využitie diaľkového ovládania pomocou aplikácie hOn. Vďaka aplikácii hOn budete môcť kontrolovať a ovládať práčku, nech už budete kdekoľvek. Práčka Haier disponuje spoľahlivým, efektívnym a tichým invertorovým motorom Direct Motion umiestneným priamo na bubne bez remeňa s predĺženou zárukou 12 rokov. Nesmieme zabudnúť na užitočnú funkciu Smart Dosing. Ide o systém inteligentného dávkovania pracieho prostriedku a aviváže na 20 cyklov. Zaiste tiež využijete funkciu I-Time určenú na skrátenie dĺžky prania a sušenia alebo váhovú automatiku Auto Weight na prispôsobenie dĺžky trvania programu, spotreby energie a vody aktuálnej náplni bielizne. Zaiste sa vám bude páčiť možnosť odstránenia škvŕn a výber zo 6 druhov škvŕn s presným zacielením.

    Spresniť parametre
    30 položiek

    Už nepredávame

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB03