Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Varné dosky HAIER

Varné dosky Haier

Varné dosky Haier

Varné dosky Haier dodávajú štýlový nádych a zároveň ponúkajú dokonalý komfort pri varení s naozaj profesionálnymi spotrebičmi. Varné dosky Haier sú veľmi elegantné a vysoko funkčné vďaka prémiovým povrchovým úpravám a kvalitným materiálom, ako je liatina, sklo a nehrdzavejúca oceľ. Kompletný sortiment zahŕňa indukčné, plynové aj sklokeramické varné dosky, ktoré dodajú kuchyni moderný a minimalistický vzhľad. Pomocou inteligentných technológií vám varné dosky Haier pomôžu zvládnuť nové techniky varenia, variť s dokonalou presnosťou a dosiahnuť novú úroveň varenia. Presuňte sa s nimi od varenia k zážitku.

Indukčné dosky Haier

Inteligentné varné dosky Haier

Inteligentné varné dosky Haier sú vďaka moderným technológiám flexibilné a prispôsobiteľné všetkým vašim potrebám. Praktická funkcia Multizone vám umožní variť v hrncoch akejkoľvek veľkosti, a to spojením dvoch varných zón do jednej. Funkcia Multizone tak zaručuje homogénne varenie so skutočne perfektnými výsledkami. S funkciou Varycook nie je potrebné zložito nastavovať teplotu varenia. Indukčné varné dosky Haier sa o správnu teplotu postarajú samy. Stačí zapnúť funkciu Varycook a posunúť hrniec alebo panvicu hore alebo dole na doske podľa toho, či chcete dosiahnuť vyššiu alebo nižšiu teplotu. Varná doska deteguje pozíciu hrnca a automaticky zmení úroveň výkonu.

Indukčná varná doska Haier I-DUAL 

Dva spotrebiče v jednom, to je indukčná varná doska Haier so zabudovaným odsávačom pár I-DUAL. Úspora miesta a vysoký výkon zaručuje ideálny variant pre moderné kuchyne. Vďaka odťahu je indukčná platňa schopná zachytiť výpary a eliminovať znečistenie vzduchu v kuchyni. Digestor je vybavený inteligentnou funkciou, ktorá umožňuje automatické pripojenie k varnej doske. Odsávač pár tak dokáže prispôsobiť svoju rýchlosť podľa úrovne výkonu indukčnej dosky, čím maximalizuje úsporu energie a zaisťuje najlepší výkon.

Indukčná varná doska Haier I-DUAL
Plynové varné dosky Haier

Plynové varné dosky Haier

Spoľahnite sa na plynové varné dosky Haier so štyrmi alebo piatimi horákmi a dosiahnite optimálny výkon vďaka prednastaveným úrovniam ohrevu. Plynové varné dosky na skle (GOG) elegantne kombinujú tmavé sklo a čiernu liatinu, ktoré dodajú vašej kuchyni moderný vzhľad. Technológia Preci Flame zaisťuje optimalizáciu výkonu výberom 9 prednastavených úrovní teploty pre každý plameň vrátane výkonného veľkého horáka. Dvojitý kruh plameňa na výkonnom Wok horáku zaručuje rovnomerné rozloženie tepla pod hrncom a zaisťuje konzistentnú teplotu vnútri pokrmu. Dizajn plynových varných dosiek Haier dokonale zapadne do modernej kuchyne. Liatinové podpery hrncov v čiernej farbe sú navrhnuté tak, aby dopĺňali dizajn povrchu plynovej dosky. Sú nielen vysoko výkonné, ale aj odolné, navyše dodávajú vášmu kuchynskému vybaveniu ďalší prvok štýlovej sofistikovanosti.

    Sklokeramické dosky Haier

    Moderné prvky sklokeramickej dosky Haier a maximálne pohodlie pri varení vďaka dvojitej a oválnej varnej zóne sú ideálnym pomocníkom v kuchyni. Vďaka funkcii Power Management už nebudú výpadky prúdu žiadny problém. Jednoduchým nastavením požadovaného maximálneho výkonu upraví varná doska Haier automaticky dané rozloženie prúdu v každej varnej zóne. V prípade nízkeho istenia v domácnosti je tak možné pripojenie na 230 V. Detská poistka a ukazovateľ zvyškového tepla sú neoddeliteľnou súčasťou bezpečnostných prvkov sklokeramických varných dosiek Haier.

    Sklokeramické dosky Haier
      Spresniť parametre
      10 položiek

      Na vašom súkromí nám záleží

      My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

      Viac informácií
      Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
      P-DC1-WEB02